Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

08 Серпня, 2023 р., 17:22
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «КРИЖОПІЛЬСЬКА ШКОЛА МИСТЕЦТВ» продовжує набір учнів на 2023-2024 навчальний рік за такими спеціальностями:
02 Серпня, 2023 р., 09:46
1 серпня у лекційній залі КЗ "ЦКД" відбувся семінар присвячений пошуку та дослідженню місцевих елементів нематеріальної культурної спадщини для співробітників будинків культури, клубів та бібліотек громади, який провели методисти - Яна Токар та Ганна Лагуна.
07 Липня, 2023 р., 16:35
Дуже легко піддатися смутку чи тривожності, коли твоя рідна країна потерпає від нападу лютого ворога, а кінця війни ще не видно. Та за період  страждань і випробувань українці зрозуміли, що страхами й плачами Перемоги не здобути, і для подолання ворога потрібні міцність духу, бадьорий настрій і впевненість у своїх силах.
28 Червня, 2023 р., 14:29
Сьогодні, 28 червня 2023 року відбулися урочистості з нагоди 27 - ї річниці Конституції України за участю представників органів місцевого самоврядування, керівників установ та організацій, громадськості.
13 Червня, 2023 р., 17:14
Сьогодні, 13 червня, у Крижопільському Центрі культури і дозвілля відбувся семінар-практикум з фольклорного жанру «Презентація фольклору в умовах сьогодення», для працівників культури нашої громади, на базі народного аматорського фольклорного ансамблю "Любисток" с. Жабокрич, керівник Т. Марцилевич та учасників народного аматорського фольклорно-етнографічного ансамблю "Лада" КЗ "ЦКД" керівник О.Вовк.
13 Червня, 2023 р., 16:29
Сьогодні, 13 червня, відбулася традиційна благодійна культурно-мистецька акція «Віримо в Перемогу» спільно з громадською організацією "Унісон" та зібрано коштів в сумі 9600 грн., які будуть направлені на допомогу військовослужбовцям ЗСУ - нашим землякам.
09 Лютого, 2023 р., 15:24
З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.
07 Листопада, 2022 р., 15:32
У приміщенні Головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбувся урок української мови у формі вікторини.
28 Жовтня, 2022 р., 11:28
       27 жовтня у приміщенні  Інтернет – центру Головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбувся урок української мови для читачів, які відвідують клуб «Говорімо українською». На уроці опрацювали тему «Правопис не  з різними частинами мови».
28 Жовтня, 2022 р., 10:09
     Пісня – це душа народу, безмежне поле, засіяне зерном історії, заквітчане людськими надіями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних