Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

30 Грудня, 2021 р., 13:35
Напередодні різдвяно – новорічних свят, працівники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Крижопільської селищної ради спільно з працівниками КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» долучились до Всеукраїнської акції «Різдвяний вінок для Героя» та вшанували пам’ять загиблих Героїв поклавши вінок до пам’ятного знаку учасникам АТО.
28 Грудня, 2021 р., 10:32
24 грудня 2021 року працівники КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» привітали депутатів та працівників Крижопільської селищної ради Веселою колядою з прийдешніми новорічними святами. Також, до привітань приєднались селищний голова Володимир Миколайович Василишен та заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Михайлівна Чабанюк, побажавши всім присутнім міцного здоров’я, миру, щастя, добра, взаєморозуміння, сімейного затишку та Божого благословіння.
21 Грудня, 2021 р., 15:30
 Одним із найулюбленіших свят не лише дітей, а й дорослих є День Святого Миколая. Цей особливий день розпочинає новорічно-різдвяні свята і дарує чарівний час для здійснення мрій.
23 Липня, 2021 р., 11:46
В рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «КОМФОРТНІ ГРОМАДИ»,  розпочалась реалізація еколого - туристичного кластеру «Смарагдовий(зелений)  Шлях», що сприяє збереженню природи, пропаганді здорового способу життя,  розвитку регіону та  включає багатофункціональні маршрути природної і культурної спадщини, що проходять уздовж природних екологічних коридорів, річок, історичних торгових шляхів, тощо.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних