Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

29 Липня, 2022 р., 13:39
28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423, з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення.  Працівниками Соколівського сільського будинку культури (директор Наталія Гошкодер) було організовано та проведено вікторину «Є така держава – Україна». На заході всі присутні були ознайомленні з багатовіковою історією становлення неньки України, після чого і було проведено вікторину, питання якої поглиблили знання присутніх, щодо цієї події.
29 Липня, 2022 р., 10:45
28 липня працівниками закладів культури села Левків (завідуюча СК Світлана ЗАПІЧЕНКО та бібліотекар Ольга ЗАПІЧЕНКО), проведено урочистості до Дня Української Державності. Також, в межах заходу було організовано екскурс в минуле «Самостійній Україні – жити у віках». Впродовж  заходу було відзначено, що це свято є символом єдності державного і духовного заснування України. Воно фіксує в собі кілька важливих значень — спадкоємність тисячолітньої історії країни і нації, а також неподільність українського народу.
29 Липня, 2022 р., 10:27
      28 липня подвійне свято: Хрещення Київської Русі та День Державності України.  У бібліотеці села Красносілка (бібліотекар Юлія ДАЦЮК)  відбулася історична подорож «Хрещення Київської Русі – України – перша сходинка до духовності», а також інформаційна п'ятихвилинка «З Україною в серці». Бібліотекар, сторінками  книг, провела присутніх дітей по трагічному  та героїчному шляху до становлення нашої держави, згадали головні символи України. Під час заходу діти охоче ділились своїми враженнями та думками про факти які  підкреслюють історичну самобутність української нації та багатовікової історії українського державотворення.
29 Липня, 2022 р., 10:10
28 липня Україна вперше відзначає День Української Державності. З цієї нагоди в приміщенні Заболотненської бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» працівниками культури села Заболотне  проведено історичну інформаційну годину «Моя Україна – єдина та вільна». На захід була запрошена і староста села Валентина Пилипівна, яка привітала усіх  присутніх зі святом, та побажала миру, добробуту, злагоди і добра.
28 Липня, 2022 р., 14:55
28 липня  у День Хрещення Київської Русі – України,  вперше відзначається державне свято День Української Державності. Бібліотекарем Павлівської бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» організовано  інформаційну годину «Україна – ти серцю наймиліша».
27 Липня, 2022 р., 13:42
26 липня  у нашій громаді знову відбулась чергова благодійна культурно – мистецька акція «Віримо у Перемогу».
22 Липня, 2022 р., 13:49
     21 липня до головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» знову завітали відвідувачі клубу «Говорімо українською».
20 Липня, 2022 р., 13:57
 Наша Крижопільська земля по­дарувала світу багатьох видатних людей.  З метою посилення інтересу читачів до культурної спадщини Крижопілля і вшанування пам'яті обдарованого земляка Крижопільсщини: Дмитра Ксенофонтовича КАЗАНСЬКОГО,  Зеленянською бібліотекою КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» було проведено захід «Пісенне мереживо  Дмитра Казанського». Бібліотекар ознайомила читачів з життєвим і творчим шляхом митця, презентувала збірку творів самодіяльних композиторів Крижопільщини, до якої входять і пісні Дмитра Казанського. Адже, в історії наше майбутнє! 
19 Липня, 2022 р., 16:06
«Надихаємо мистецтвом та допомогаєм ЗСУ»
18 Липня, 2022 р., 14:07
 На уроці 14 липня 2022 року відвідувачі клубу «Говорімо українською» збагачували словниковий запас; Творили словесний портрет молодої українки у вінку (опис зовнішності людини); вивчали правильні  варіанти слововживання; редагували речення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних