Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

14 Вересня, 2022 р., 14:11
Інтернет може бути корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями.
09 Вересня, 2022 р., 15:04
            Урок української мови, що відбувся 08.09.2022р. у приміщенні Головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» для відвідувачів клубу «Говорімо українською», був присвячений  «його величності» етикету.
09 Вересня, 2022 р., 14:27
Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з нею допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. З цією метою, 8 вересня у  Соколівській бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбулася екскурсія «Святкуйте з нами! Читайте у нас!». Бібліотекар познайомила дітей з правилами користування та поводження з книжками,  розповіла про те, що якщо діти хочуть дружити з ними, необхідно обережно ставитися  та берегти їх, і тоді вони розкажуть багато цікавого. Всі уважно слухали розповідь бібліотекаря про те, які книги живуть у бібліотеці та розглядали книжкову оселю. Сторінками цікавих книг бібліотекар допомогла малечі поринути у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
09 Вересня, 2022 р., 14:14
   8 вересня  до  Міжнародного дня писемності у Зеленянській бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради»  проведено захід «Мов багато є на світі - рідна мова наймиліша». З метою посилення інтересу до вивчення рідної мови, захід було розпочато з історичного екскурсу, де  бібліотекар  розповіла дітям про тернистий шлях розвитку української мови, про найвидатніших постатей українського мовознавства. Юні читачі з цікавістю слухали легенду про українську мову, дізналися маловідомі факти про неї, а потім діти  із задоволенням взяли участь у  написанні запропонованого  невеличкого диктанту, на перевірку  своєї обізнаності  правил «українського правопису».  Перевірені бібліотекарем роботи показали достатній рівень знань відповідно до вікової категорії читачів.
06 Вересня, 2022 р., 16:59
У неділю 04 вересня 2022 року, на фонтанній площі міста Ямпіль, відбулася благодійна культурно – мистецька акція «Разом до Перемоги», яка була організована заступником  голови районної державної адміністрації Ганною Сінчак та волонтерським рухом «Воля». В акції взяли участь «зразковий» аматорський духовий оркестр, працівники КУ «Крижопільська школа мистецтв» та працівники КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради». У  виконанні учасників концертної програми звучали українські та патріотичні пісні, що набули особливої популярності на сьогоднішній день, адже саме зараз у такий нелегкий для країни час, як ніколи важливо популяризувати нашу народну українську творчість, та усіма силами наближати ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!
02 Вересня, 2022 р., 13:45
Не бійтесь заглядати у словник, Це  пишний сад,  а  не  сумне провалля.
02 Вересня, 2022 р., 13:42
31 серпня в останній канікулярний, літній  день, для юних користувачів Жабокрицької бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради»  було проведено мультподорож «Відеосвіт мультяшок». Бібліотекарка, знаючи вподобання своїх відвідувачів, підготувала презентацію мультфільмів на різні вподобання, адже в  кожної дитини свій вибір.  Дітки залишились задоволеними та з гарним враженням.
02 Вересня, 2022 р., 10:14
Великі українці належать як Україні, так і всьому світу. Але насамперед належать вони тій землі, яка їх породила. У Черкащини є Тарас Шевченко, у Львівщини -  Іван Франко, у Вінниччини - Василь Стус.
29 Серпня, 2022 р., 16:23
29 серпня до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, біля пам’ятного знаку полеглим воїнам в зоні АТО ООС, проведено мітинг – реквієм, працівниками КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради».
26 Серпня, 2022 р., 14:38
28 серпня у приміщенні Головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбувся урок української мови для тих, хто відвідує клуб «Говорімо українською».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних