Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

25 Серпня, 2022 р., 10:15
Безумовно, ці роки Незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові.
19 Серпня, 2022 р., 10:27
Звичаї і традиції - це скарб українського народу. Кожна нація, кожен народ, навіть кожна соціальна група має свої звичаї, що виробилися протягом століть і освячені віками.
15 Серпня, 2022 р., 11:41
«Мова  - то серце народу: гине мова – гине народ». Під такою назвою відбулося засідання клубу «Говорімо українською» у  Інтернет центрі Головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека  Крижопільської селищної ради».
12 Серпня, 2022 р., 10:47
Молодість – прекрасний період в житті кожної людини. Це час можливостей, час відкриттів, час, коли все ще попереду. Нехай цей час триває, як можна довше!
09 Серпня, 2022 р., 14:51
Сьогодні, 09 серпня 2022 року, відбулася благодійна культурно - мистецька акція «Віримо у Перемогу» для збору коштів нашим воїнам-землякам, що на передовій.
05 Серпня, 2022 р., 10:52
Засідання клубу  «Говорімо українською» 04.08.2022 у Головній бібліотеці КЗ ПБ  Крижопільської селищної ради відбулося у вигляді полілогу. Епіграфом заняття стала мудра назва книги професора Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського Бориса Васильовича Хоменка "У храмі рідного слова".
04 Серпня, 2022 р., 16:10
Сьогодні в бібліотеці села Жабокрич разом із учнями 5 класу було організовано літературне читання програмного твору Елеонор Портер «Поліанна». Бібліотекарка ознайомила дітей з основними фактами життєвого і творчого шляху Е. Портер, охарактеризувала особливості художнього світу, описаного авторкою у творах для дітей. Разом вони визначили основну тему та ідею  роману.  Діти ознайомились з коротким змістом книги, познайомились з героїнею – доброю дівчинкою Поліанною, яка навчила всіх знайомих гарній грі: бачити в кожному поступку добрий вчинок. Юні відвідувачі обговорили книжку, пограли в ігри, поласували солодощами.
02 Серпня, 2022 р., 16:30
Сьогодні, 02 серпня 2022 року, в черговий раз відбулася благодійна культурно - мистецька акція «Віримо у Перемогу» для збору коштів нашим воїнам-землякам, що на передовій, яка була приурочена трагедії в Оленівці та пам’яті усім полеглим воїнам від рук російських загарбників.
29 Липня, 2022 р., 14:05
На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі, є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність.
29 Липня, 2022 р., 13:41
28 липня у Головній  бібліотеці КЗ ПБ Крижопільської селищної ради відбувся урок державності «У синьо-жовтім  маєві знамен – тернистий шлях моєї України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних