Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

18 Березня, 2024 р., 17:00
18 березня 2024 року о 14:00 год. у залі засідань Крижопільської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради.
18 Березня, 2024 р., 16:30
📌Маєте давню мрію надавати професійно послуги у б’юті-сфері💅, мати власну кав'ярню☕, виготовляти крафтові продукти🧀, налагодити швейну справу👗 чи будь-яку іншу та бажаєте щоб вона приносила не лише задоволення а й кошти💰?
18 Березня, 2024 р., 16:20
Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві із компанією Agrochart розробили новий сервіс для користувачів ДАР − Огляд ринку. У цьому розділі можна відстежувати світові ціни на основні види сільськогосподарської продукції. Розділ доступний з головної сторінки Кабінету користувача (кнопка «Огляд ринку»), а також у меню в лівій частині сторінки (розділ «Від партнерів»).
18 Березня, 2024 р., 16:00
Військовослужбовці  59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка «Степові хижаки»  розвивають свої військові навички через тренування. Мають повагу від інших українських воїнів та викликають страх у ворогів. Виконують  успішні виходи та операції на передовій, проявляючи професіоналізм і злагодженість дій.
18 Березня, 2024 р., 13:20
Запрошуємо приєднатися до вебінару «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств»
18 Березня, 2024 р., 11:55
Сьогодні,  18 березня, під керівництвом голови Крижопільської селищної ради Володимира ВАСИЛИШЕНА відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступниці селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів  ради Людмили БАЧЕК,  секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА, керівників структурних та комунальних підприємств. Під час  наради керівники прозвітували про зроблене за минулий  тиждень, виокремили проблемні питання та акцентували увагу на шляхах їхнього вирішення,  а також визначилися із пріоритетами на  тиждень нинішній.
18 Березня, 2024 р., 11:35
Мобінг — це один із різновидів цькування. Людина, яка відчуває приниження і цькування на роботі, часто не знає, куди звертатися за допомогою та як захиститися від мобінгу.
17 Березня, 2024 р., 08:30
Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.