Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

26 Квітня, 2024 р., 16:00
 Сьогодні, 26 квітня, у Крижопільській громаді  відбулися пам’ятні заходи з нагоди 38 річниці Чорнобильської катастрофи. У їх рамках у лекційній залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбулося зібрання, на якому згадали той страшний день, який поділив життя українців на «до» і «після», та - про нинішню небезпеку, яка загрожує не лише Україні, а й всьому світу через ядерний терор сусідньої держави, котра окупувала Запорізьку атомну електростанцію.
26 Квітня, 2024 р., 15:45
Сьогодні, 26 квітня 2024 року,  селищний  голова Володимир ВАСИЛИШЕН  провів  позачергове засідання виконавчого комітету Крижопільської селищної ради. На порядок денний  виносилось  два  питання: оборонного характеру та  про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки для увіковічнення пам’яті загиблого воїна Олександра ТИМЧЕНКА, жителя Заболотненського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади. Члени виконкому погодили одне і друге…
26 Квітня, 2024 р., 14:25
Із  27 по 29 квітня 2024 року з 19:00 год. до 6:00 год. ранку  приватне  ТОВ «СХК Вінницька промислова група» проводитиме обробіток посівів  озимого ріпаку засобами захисту рослин на полях  с. Голубече (препарат Віарес – 120 гр/га, спосіб внесення – штанговими обприскувачами).
26 Квітня, 2024 р., 14:15
У п’ятницю, 26 квітня, відбулася 45 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання. На її засіданні були присутні 17 депутатів, відтак був кворум для прийняття рішень. Провів засідання сесії селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН.  
26 Квітня, 2024 р., 14:10
Щороку 28 квітня за ініціативою Міжнародної організації праці країни світу відзначають Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі, вибираючи актуальну тему, пов’язану з безпекою та здоров’ям працівників на роботі.
26 Квітня, 2024 р., 12:00
 Сьогодні, 26-го квітня, минає 38 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа світового масштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за екологічними наслідками.
25 Квітня, 2024 р., 15:15
  Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області закликає громадян із обережністю ставитись до придбання засобів захисту рослин  з метою їх використання на присадибних ділянках.   Вимоги до торгівлі такими засобами викладено у розділі ІІІ Закону України «Про пестициди і агрохімікати», Правилах роздрібної торгівлі непродовольчими товарами та інших нормативних документах.
25 Квітня, 2024 р., 15:10
Мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б отримувала естетичну насолоду від споглядання на купи сміття  обабіч доріг, в ярках, лісосмугах чи деінде…  Проте  тих, хто чинить таке неподобство, на жаль, доволі, а отже, доволі скрізь так званих несанкціонованих сміттєзвалищ. І, бачте,  ні совість таких людей не мучить, ні  розуміння того (бо таки розуміють!), що, викидаючи сміття у недозволених на те місцях,  не лише шкодять довкіллю, а й своєму здоров’ю, здоров’ю своїх дітей та онуків; ні можливість бути оштрафованими не лякає…
25 Квітня, 2024 р., 11:45
18 квітня 2024 року Крижопільська селищна територіальна громада в рамках спільного проекту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete «Посилене партнерство для сталого відновлення» за кошти Уряду Щвеції та Програми розвитку ООН отримала обладнання «Мобільний кейс», яке дозволяє надавати адміністративні послуги за принципом віддаленого робочого місця.
24 Квітня, 2024 р., 17:10
Сьогодні, 24 квітня,  відбулося засідання постійної комісії Крижопільської селищної ради з питань  регламенту, депутатської діяльності й етики, гласності, законності та правопорядку, запобігання проявам корупції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних