Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

27 Липня, 2024 р., 08:30
Шановні працівники медичної галузі Крижопільської громади!
26 Липня, 2024 р., 14:30
Сьогодні, 26 липня 2024 року, відбулася чергова 48 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання. Засідання сесії провів селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН. Участь у його роботі взяв голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК.
26 Липня, 2024 р., 14:00
26 липня у  Крижопільській селищній раді  відбулось спільне засідання постійних комісій з питань  промислової політики, підприємництва, агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони довкілля, житлово-комунального господарства та комунальної власності й з питань освіти, сім’ї та молоді, охорони здоров’я, культури, фізкультури та спорту.
26 Липня, 2024 р., 13:26
26 липня 2024 року відбулося засідання постійної комісії Крижопільської селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності й етики, гласності, законності та правопорядку, запобігання проявам корупції.
26 Липня, 2024 р., 13:21
26  липня 2024 року  відбулося засідання постійної комісії Крижопільської селищної ради з питань соціального захисту та зайнятості населення, охорони прав і  свобод громадян.  
26 Липня, 2024 р., 11:30
   Послуги з державної реєстрації актів цивільного стану - важливі для громадян. Повідомляємо, що вже сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради ви можете отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, а саме:
25 Липня, 2024 р., 16:35
Сьогодні у лекційній залі Крижопільської ОЛІЛ  відбулося зібрання  з нагоди Дня медичного працівника. В ньому взяли участь керівники та медичні працівники  КНП «Крижопільська ОЛІЛ» та КНП «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги», а також – керівники  Тульчинської районної військової адміністрації та Крижопільської селищної територіальної громади. Від громади  медиків привітав та вручив  грамоти Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН.
25 Липня, 2024 р., 14:35
З метою профілактики та подолання соціального сирітства  службою у справах дітей Крижопільської селищної ради спільно з КУ «Центр надання соціальних послуг» здійснено обстеження сімей,  справи яких, відповідно до клопотання служби у справах дітей Крижопільської селищної ради щодо позбавлення батьківських прав,  перебувають у Крижопільському районному суді.
25 Липня, 2024 р., 11:40
25 липня 2024 року у Державному аграрному реєстрі продовжиться прийом заявок на отримання окремої бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар). Заявки можуть подати аграрії, які провадять свою діяльність на територіях, на яких завершено ведення бойових дій, та на територіях, тимчасову окупацію яких завершено.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних