Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

11 Квітня, 2024 р., 14:15
Якщо  ви  роботодавець та влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу, яка отримала статус після 24 лютого 2022 року, то можете отримати  грошову компенсацію від держави впродовж  трьох місяців з дня працевлаштування людини або впродовж шести місяців - якщо ВПО має інвалідність.
11 Квітня, 2024 р., 12:50
На черговій понеділковій нараді  у селищного голови йшлося про те, що чимало вулиць селища Крижопіль перетворилися на місця, у яких тамтешні жителі складують будівельні матеріали, дрова, транспортні засоби... Для  прикладу наводилась вул. Богуна, район «Чурбанівка», на яких території поза межами домоволодінь  захаращені  купами піску, цегли, щебеню, різною технікою…  І це не лише  псує загальний вигляд  вулиць, а й  перешкоджає належному  руху техніки та пішоходів. Зрештою, це є порушенням правил благоустрою, які затверджені у громаді. І за це існує відповідальність у  вигляді накладення штрафів.
10 Квітня, 2024 р., 16:30
У Крижопільській громаді  триває велика весняна толока. У ній нині задіяні всі: комунальники, жителі селища, старостинських округів, господарюючі структури… Бо всі розуміють: маємо жити і працювати  у чистій та охайній громаді.
10 Квітня, 2024 р., 15:25
 9 квітня у лекційній залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбувся творчий вечір працівника культури з багаторічним стажем, колишнього очільника галузі культури, а нині керівника театру естради  «Факел»  Анатолія ФРАНЧУКА з нагоди  двох прекрасних ювілейних  дат у  його житті – 75-річчя від дня народження та 57-річної діяльності у галузі культури. На нього зібралися ті, хто працював і працює з винуватцем торжества пліч-о-пліч, кому небайдужа його творчість, кому до снаги його голос і до душі його спів. За які Анатолію Дмитровичу усі того вечора  висловили  величезне спасибі!
10 Квітня, 2024 р., 11:00
Український ветеранський фонд оголошує прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування “Разом” -  унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo спільно з Український ветеранський фонд за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA.інфографіка про програму з навчання та працевлаштування.
09 Квітня, 2024 р., 14:10
Жоден користувач мережі Інтернет не здатен захистити себе від усіх наявних кіберзагроз. Проте, дотримуючись базових правил безпечної поведінки в Інтернеті, можна значно мінімізувати ризики своїй безпеці. Фахівці з кібербезпеки проаналізували найпоширеніші форми кібератак, до яких вдаються зловмисники для викрадення персональних даних або коштів користувачів Інтернету та склали список із 5 базових правил особистої безпеки в Інтернеті:
09 Квітня, 2024 р., 13:30
Аграрії зможуть отримати назад 25% від вартості цієї техніки, купуючи техніку від виробників з відповідного Переліку (посилання в кінці).
08 Квітня, 2024 р., 17:30
Відповідно до повідомлення про факт загибелі, солдат ГРЕБЕНЮК Олег Вікторович, стрілець-помічник гранатометника 3 штурмового відділення 3 штурмового взводу 1 штурмової роти 1 окремого штурмового батальйону однієї із військових частин, 1982 р. н.,  житель с. Красносілка Красносілського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади,  загинув 19.08.2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту  Синьківка Куп’янського району Харківської області.  Ось і обірвалась ниточка надії на те, що Олег, якого так довго чекали вдома, живий…
08 Квітня, 2024 р., 16:20
Шановні абоненти, 09. 04. 2024 р.  Крижопільською  дільницею СО «Тульчинські ЕМ» АТ «Вінницяобленерго»  у селищі Крижопіль проводитимуться роботи з  технічного  обслуговування електрообладнання. Під час їх проведення з 10:00  до 16:00 год.   буде припинено постачання електроенергії  на  вулицях Богуна, Б. Хмельницького, Руслана Бодаря.  
08 Квітня, 2024 р., 15:50
Сьогодні, 8 квітня 2024 року,  селищний  голова Володимир ВАСИЛИШЕН  провів  позачергове засідання виконавчого комітету Крижопільської селищної ради. На порядок денний  виносилось  два  питання, які члени виконкому погодили без змін та доповнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних