Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

12 Квітня, 2024 р., 15:40
11 квітня 2024 року відбулася робоча зустріч представників Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я Крижопільської селищної ради з головою Крижопільської громадської  організації  «СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ УКРАЇНИ» Петром Івановичем МУХОЮ.
12 Квітня, 2024 р., 15:05
Міністерство охорони здоров’я зобов’язало медичні заклади, які контрактуються з НСЗУ, встановити системи кондиціонування у палатах перебування хворих та в ординаторських. При цьому чітко наголосило, що сучасна якісна медицина — це не лише про високотехнологічне обладнання, стандарти лікування та медиків-професіоналів, це -  і про комфортне перебування в лікарнях як пацієнтів, так і медиків.  І однозначно запевнило: ті лікарні, які не зможуть забезпечити зазначені вимоги, не зможуть й укладати із Національною службою здоров’я контракти за певними пакетами…
12 Квітня, 2024 р., 15:00
Громадська організація “Вдоскональ себе” займається реалізацією проєкту “Доступна бізнес- освіта” для підприємців малого та середнього бізнесу. В рамках своєї діяльності громадська організація “Вдоскональ себе” здійснює підтримку малого та середнього  бізнесу.
12 Квітня, 2024 р., 14:15
Державний центр зайнятості запрошує громадські організації, які опікуються питаннями працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, взяти участь у засіданні «круглого столу», який пройде у форматі онлайн.
12 Квітня, 2024 р., 14:00
«Разом з командою Крижопільської селищної ради передали  автомобіль, новенький приціл і спальні мішки та інше нашим захисникам.  Машина може врятувати життя десятків воїнів, вчасно доставляючи їх туди, куди потрібно. А новий приціл допоможе знищувати ворога з максимальною точністю».
12 Квітня, 2024 р., 08:35
11 квітня адміністратори відділу надання адміністративних послуг  виконавчого комітету Крижопільської селищної ради взяли  участь у вебінарі на тему «Виїзне (мобільне) надання публічних послуг: можливі рішення, рекомендації для ефективного застосування».
11 Квітня, 2024 р., 17:00
Сьогодні, 11 квітня, Крижопільська селищна територіальна громада  провела в останню дорогу   ще одного загиблого Героя, жителя Красносілки Красносільського старостинського округу Олега Вікторовича ГРЕБЕНЮКА. Ну, а його остання дорога  додому була дуже довгою, адже загинув Захисник  ще у серпні минулого року під час  виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області. І тільки тепер  Ідентифікували загиблого за результатами ДНК.
11 Квітня, 2024 р., 16:00
ТОВ «СХК Вінницька промислова група» з 11 по 14 квітня 2024 року з 19:00 до 6:00 год. ранку  на полях с. Голубече проводитиме обробіток посівів озимого ріпаку  препаратом Наповал (0,2 л/га), який токсичний для бджіл.
11 Квітня, 2024 р., 15:35
11 квітня за ініціативою ООН в усьому  світі відзначають Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. У багатьох країнах у цей день  проходять зустрічі, покладання квітів на місця, де стояли мури таборів, та на могили загиблих в'язнів.
11 Квітня, 2024 р., 14:35
ЇЇ та  прапор батальйону з підписом «Дякуємо за плідну співпрацю! Разом до перемоги! Уб’ємо всіх ворогів!» сьогодні  у присутності депутата Вінницької обласної ради Юрія ВАСИЛИШЕНА  вручив  секретарю Крижопільської селищної ради Ігорю ВАСИЛИШИНУ  командир 2 стрілецького батальйону однієї із військових частин майор  Сергій…   Окрім цих почесних атрибутів, тиснучи руку посадовцю, командир-земляк  ще й словами  висловив щиру вдячність  Крижопільській селищній територіальній громаді за надану допомогу військовій частині, активну громадянську позицію, патріотизм та віру у перемогу Збройних сил України!  А також зазначив, що  підтримка крижопільчан стане  вагомим вкладом у нашу велику перемогу над ворогом, у звільнення захоплених територій та настання миру у нашій державі. І це – не міф, а наша гарна реальність, – запевнив,  щиро посміхаючись в густу борідку  гість, боєць із позивним Міф, і в сподіванні на нові  зустрічі повернувся  до своїх військових справ…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних