Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

05 Квітня, 2024 р., 15:00
Із  06 по  08 квітня 2024 року з 16:00 год. до 6:00 год. ранку  ТОВ «СХК Вінницька промислова група» проводитиме обробіток посівів озимого ріпаку засобами захисту рослин на полях  с. Голубече.
05 Квітня, 2024 р., 14:45
5 квітня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». Відкриваючи засідання, він відзначив особливість цьогорічного конкурсу – першочергова підтримка Збройних Сил України та Сил оборони в боротьбі з російським агресором.
05 Квітня, 2024 р., 11:55
23 квітня – день Донора у Крижопільській  ОЛІЛ. Адміністрація закладу  запрошує усіх небайдужих  жителів Крижопільської громади  поділитися у цей день своєю кров’ю з тими, хто її потребує.
04 Квітня, 2024 р., 10:25
Сьогодні, 4 квітня 2024 року, під головуванням секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської  селищної  ради.
04 Квітня, 2024 р., 08:40
Окрім представлення на URC, сформована база інвестиційних проєктів надалі буде використовуватися для визначення пріоритетів для фінансування, зокрема, з боку міжнародних фінансових організацій.
03 Квітня, 2024 р., 16:35
Війна і далі веде свій безжальний облік, забираючи життя кращих із кращих захисників України. Сьогодні знову страшна звістка надійшла у  Крижопільську селищну територіальну громаду: загинув  ще один наш Герой-земляк -  Пащенко Сергій Миколайович, 1982 року народження, житель селища Крижопіль. Він був водієм 3 гранатометного відділення  гранатометного взводу роти вогневої підтримки однієї із військових частин.  Ніс військову службу з травня 2023 року та  увесь цей час мужньо виконував свій військовий обов’язок із захисту Батьківщини.   І в бою за неї, її свободу і незалежність  загинув 1 квітня 2024 року під час артилерійського обстрілу противника в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району  Донецької області.
03 Квітня, 2024 р., 13:40
ГО «Школа врядування» та  Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма.
03 Квітня, 2024 р., 13:20
Команда ліцею №1 селища Крижопіль перемогла у районних змаганнях з баскетболу серед команд юнаків у рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги".
03 Квітня, 2024 р., 11:15
Проєкт «Армія відновлення» успішно розвивається на Вінниччині та охоплює майже всі райони області. У рамках проєкту людей, які тимчасово втратили роботу, залучають до виконання суспільно корисних робіт. За виконання таких робіт люди отримують заробітну плату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних