Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

16 Квітня, 2024 р., 13:25
З метою недопущення трагічних наслідків, порушення прав дітей, норм чинного законодавства, служба у справах дітей Крижопільської селищної ради звертається до крижопільчан з нагадуванням про те, що не можна  залишати  дітей без нагляду!
16 Квітня, 2024 р., 12:55
Сьогодні, 16 квітня,  відбулося засідання опікунської ради  при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради.  Його провів  Крижопільський селищний голова, голова опікунської ради Володимир ВАСИЛИШЕН.
16 Квітня, 2024 р., 08:50
Шановні абоненти, Крижопільська дільниця СО «Тульчинські ЕМ» АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що 17. 04. 2024 р. з 10:00 до 16:00 год. у селищі Крижопіль  проводитимуться  планові ремонтні роботи, а тому буде припинено постачання електроенергії на вулиці А. М’ястківського  та на частині вулиці А. Долейка.
16 Квітня, 2024 р., 08:20
Оголошено конкурс для ветеранів та членів їхніх сімей на отримання гранту у розмірі до 400 тисяч гривень на відкриття малого бізнесу. Він проводиться в межах проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей».
15 Квітня, 2024 р., 17:00
Сьогодні, 15 квітня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, яке провів Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН.
15 Квітня, 2024 р., 16:30
 Аграрії, максимально використовуючи погожі дні, активно ведуть весняно-польові роботи. За інформацією відділу економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету Крижопільської селищної ради, вони у стислі агротехнічні терміни посіяли ярі зернові та гірчицю, а нині успішно ведуть сівбу  цукрових буряків, кукурудзи та соняшнику. Зокрема, цукрові буряки на тепер висіяли на 1806 гектарах, кукурудзу – на 250, соняшник – на 200 гектарах.   
15 Квітня, 2024 р., 14:40
Шановні абоненти, Крижопільська дільниця СО «Тульчинські ЕМ» АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що 16. 04. 2024 р. з 10:00 до 16:00 год. у селищі Крижопіль  проводитимуться  планові ремонтні роботи, а тому буде припинено постачання електроенергії на вулицях І. Франка, Захисників Маріуполя, Яна Засідателя!
15 Квітня, 2024 р., 14:15
Сьогодні, 15 квітня, під час  чергової апаратної наради з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН ознайомив присутніх із найважливішими питаннями життєдіяльності громади, окреслив головні напрямки роботи на найближчу перспективу та дав відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.
12 Квітня, 2024 р., 17:35
Крижопільська селищна рада інформує про проведення громадського обговорення кандидатури ПІДЛУБНОЇ Оксани Михайлівни на посаду старости Тернівського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади, яке відбудеться в селі Тернівка по вулично, шляхом відвідування місць проживання громадян в період з 12 квітня 2024 року до  22 квітня  2024 року включно на території Тернівського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних