Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

29 Вересня, 2023 р., 14:24
Сьогодні, 29 вересня, у 82-гі роковини Бабиного Яру, відбулось вшанування та покладання квітів до пам'ятного знаку жертвам геноциду в пам’ять про безвинно вбитих  гітлерівцями євреїв, ромів, поляків, українців та представників інших національностей під час трагедії в київському урочищі Бабин Яр (29-30 вересня 1941 року). Це некрополь для більш ніж 100 тисяч цивільних громадян – як дорослих, так і дітей, людей старшого віку, військовополонених.
21 Вересня, 2023 р., 16:55
КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» з метою виявлення та підтримки творчих художніх здібностей і талантів юних дарувань Крижопільської громади, виховання національно – патріотичних почуттів та любові до України, надання можливості дітям висловити думки і власне світобачення через малюнки,  проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність, проводив набір дитячих малюнків для проведення серед них конкурсу «ДІТИ ЗА МИР В УКРАЇНІ», присвячений Міжнародному дню миру, який щорічно відзначається 21 вересня.
21 Вересня, 2023 р., 14:43
Вчора, 20 вересня, напередодні Міжнародного дня миру, працівниками Жабокрицького сільського будинку культури комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» було проведено бесіду на тему «Найдорожче, що є в світі – мир і злагода серед людей планети». Після бесіди, з юними відвідувачами закладу, відбувся майстер-клас на тему «Голуб – птах миру».
04 Вересня, 2023 р., 16:00
29 Серпня, 2023 р., 13:45
Сьогодні, 29 серпня, Крижопільщина разом з усією Україною відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
28 Серпня, 2023 р., 08:22
В суботу, 26 серпня, у креативному просторі "Щедрик" м. Вінниця відбувся масштабний захід, благодійний культурно-мистецький проєкт «Покоління незалежних», приурочений до великого свята – Дня Незалежності України.
25 Серпня, 2023 р., 09:10
Вчора, 24 серпня в селах Крижопільської територіальної громади відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Незалежності України.
24 Серпня, 2023 р., 10:19
Сьогодні, 24 серпня на фонтанній площі о 8:50 год. відбулися урочисті заходи, присвячені до Дня Незалежності України.
23 Серпня, 2023 р., 15:50
День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців, незмінний символ патріотизму. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий - часом героїчний, часом трагічний шлях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних