Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

82-гі роковини масових розстрілів у Бабиному Яру

Дата: 29.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 135

Сьогодні, 29 вересня, у 82-гі роковини Бабиного Яру, відбулось вшанування та покладання квітів до пам'ятного знаку жертвам геноциду в пам’ять про безвинно вбитих  гітлерівцями євреїв, ромів, поляків, українців та представників інших національностей під час трагедії в київському урочищі Бабин Яр (29-30 вересня 1941 року). Це некрополь для більш ніж 100 тисяч цивільних громадян – як дорослих, так і дітей, людей старшого віку, військовополонених.

 

Ця трагедія сприймається людством не лише як частина єврейської, але й як складова української та  всесвітньої історії, як загальнолюдська проблема. Десятки тисяч невинно вбитих дітей, жінок, чоловіків загубилися у братських могилах, без імен і надписів.

 

Представники місцевого самоврядування селищний голова Василишен Володимир Миколайович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бачек Людмила Володимирівна, секретар  селищної ради Василишин Ігор Валерійович і працівники апарату селищної ради та структурних підрозділів покладанням квітів до пам’ятника невинно убієнним на офіційному рівні виразили смуток та жаль та доєднались до міжнародного товариства і громадськості, яка також була присутня на скорботному заході.

 

Минуло 82 року з моменту цієї трагедії. Росія, розпочавши повномасштабну війну проти України, безжально винищує цивільне населення, зухвало порушуючи права людини, закони ведення війни та норми міжнародного права. Бабиним Яром XXI століття стали: Буча, Ірпінь, Маріуполь, Ізюм та інші міста і місця масових вбивств українців.

 

Ми віримо та дякуємо Силам оборони, які прямо зараз виборюють Перемогу України! Справедливість та відплата обов’язково настигнуть російських людоїдів!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних