Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

09 Листопада, 2023 р., 08:30
Сьогодні в Україні відзначається день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
07 Листопада, 2023 р., 08:17
3-го листопада  відбулась унікальна подія року - Міжнародний форум «Туристичними Шляхами Українського Поділля 2023», який був організований Павлом ЯРМІЄМ та Вікторією КУЛАКОВОЮ з командою АРР Таврійського об'єднання територіальних громад. Форум об'єднав фахівців, бізнес-представників, зацікавлених осіб громад, які активно обговорювали актуальні питання і тенденції розвитку сфери туризму.
06 Листопада, 2023 р., 12:54
У захопливому світі танцю, де рух тіла стає виразом почуттів і музичності, участь колективу в танцювальному конкурсі - це великий крок уперед для кожного артиста. Це спільний творчий процес, де кожен учасник приносить свою унікальну енергію та талант, щоб створити дивовижне шоу.
06 Листопада, 2023 р., 12:51
У суботу, 28 жовтня, у рамках обласного фестивалю театрального мистецтва «Театральна осінь - 2023» на базі Тульчинського фахового коледжу культури, відбувся творчий звіт театру естради «Факел» КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» під керівництвом Анатолія Франчука, на підтвердження звання «народний аматорський колектив».
06 Листопада, 2023 р., 12:19
25 жовтня 2023 року в Ужгороді проводився XV-й Всеукраїнський двотуровий конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Етюдний вернісаж». Крижопільщина відзначилась на цьому конкурсі вісьмома учасниками, які стали лауреатами конференції:
20 Жовтня, 2023 р., 15:01
19 жовтня, у Департаменті Гуманітарної Політики Вінницької ОДА відбулося  чергове засідання експертної ради з питань нематеріальної культурної спадщини. За його результатами обласний перелік НКС поповнився 12-ма новими і цікавими елементами, які є традиційними для громад Вінниччини.
12 Жовтня, 2023 р., 14:38
В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською стартувала комунікаційна кампанія. Головна бібліотека КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» провела ряд заходів.
09 Жовтня, 2023 р., 14:26
9 жовтня до Дня художника України у фойє КЗ  «Центру культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбулось відкриття виставки картин самодіяльних художників Крижопілля «Краса врятує світ», присвячена до професійного свята Дня художників України. Авторами художніх робіт є - Михайло Сауляк, Олександра Зибіна, Тетяна Бондар. Також у інтернет-центрі КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» була представлена виставка Члена Національної спілки художників України - Валентина Тишецького. Також бібліотечними працівниками була організована книжкова виставка «Творці прекрасного».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних