Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

18 Липня, 2022 р., 14:03
        Літні канікули – мрія кожного школяра.  Адже, це час для веселих розваг. А ще літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Відпочинок  улітку завжди йде на користь для користувачів Соколівської бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради». Для своїх юних читайликів бібліотекар організувала  виставку – знайомство «Книжкова посмішка літа» та провела літнє читання вголос програмового твору для  5 класу : Елеанор Портер «Полліанна».
18 Липня, 2022 р., 13:54
     Сучасні діти живуть в соціальних мережах і в цьому середовищі вони проводять найбільшу частину вільного часу, задля розширення інформаційного та пізнавального кола юних читачів Павлівська бібліотека КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» стала для них  центром дослідження, відкриття, творчості та інновацій.  Саме поєднання різних форм дозвілля, які пропонуються у бібліотеці, дозволяє юним користувачам по-справжньому відпочити, надає можливість розвинути здібності, отримати позитивні враження, урізноманітнити творчу діяльність, поспілкуватися.
18 Липня, 2022 р., 13:50
        Клуб вивчення англійської мови – чудовий спосіб для спілкування всіх бажаючих іноземною мовою. Вивчення мови, на черговому засіданні клубу, в Куницькій бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради»  – це цікавий та пізнавальний процес. Він тренує пам’ять, розвиває комунікативні навички та розширює кордони. Навчання в бібліотеці організовано, як захоплююче, дружнє спілкування, на заняттях відвідувачі вивчають нові слова, практикують вимову, розв’язують вправи. Крок за кроком діти впевнено поповнюють свій словниковий запас та  опановують англійську мову.
15 Липня, 2022 р., 10:51
УВАГА!
12 Липня, 2022 р., 15:35
Сьогодні, 12 липня 2022 року, в черговий раз відбулася благодійна культурно - мистецька акція «Віримо у Перемогу» для збору коштів нашим воїнам-землякам, що на передовій.
12 Липня, 2022 р., 14:00
Україна – це держава з тисячолітньою історією, якої не було в Росії. У нинішній складний історичний період для України, коли московія розпочала неспровоковану війну проти нашої Вітчизни, коли супротив  розгортається не лише у військовому протистоянні чи в економічних стосунках, а й в інформаційному просторі, російська агресія змусила всіх переглянути підходи щодо інформаційної політики . Бібліотечні фонди як складова інформаційних ресурсів держави потребують особливої уваги, саме тому в КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбувся фокус – семінар на тему: «Вилучення документів з фондів згідно рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України, щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України».
11 Липня, 2022 р., 10:33
Шановні жителі та гості Крижопільської територіальної громади!!!
08 Липня, 2022 р., 15:37
08 липня 2022 р. у приміщенні головної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» відбулася літературна година, присвячена 115- й річниці від дня народження українського поета, політичного діяча, археолога Олега Ольжича (Олега Олександровича Кандиби)  «Борець за волю України».
08 Липня, 2022 р., 13:20
     7 липня 2022 року у Куницькій бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека  Крижопільської селищної ради» – гамірно: відбулася літературна година «Купальське свято на дива багате». Звісно, що бібліотекарка та читачі вкотре звернулися до безсмертних скарбів українського фольклору. Пригадали всі дії, установлені звичаями, пов’язані з днем Купала.
08 Липня, 2022 р., 13:15
       Відвідувачі клубу «Говорімо українською» при КЗ «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради»,  на черговому уроці вкотре мали змогу насолодитися глибиною українського слова – вивчили кілька народних прислів’їв. Наприклад,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних