Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Віримо у Перемогу».

Дата: 27.07.2022 13:42
Кількість переглядів: 309

26 липня  у нашій громаді знову відбулась чергова благодійна культурно – мистецька акція «Віримо у Перемогу».

В рамках заходу відбувся патріотичний концерт та благодійний ярмарок, де були представленні домашня випічка, браслети – амулети, картина та туристичні магнітики. Хочеться сказати, що саме сьогодні, ярмарок був надзвичайно цікавий. Чому?

Почувши про наші благодійні акції, жителька села Соколівка, пані Надія, звернулась до нас із пропозицією виставити на продаж картину,  яка виготовлена власноруч її донькою – майстринею Юлією Добровольською. Цінність цієї картини в тому, що вона викладена на канві стразами, це надзвичайно – клопіткою праця для здорової людини, а наша Юлія є «Сонячна дитина» (дитина з ДЦП), в якої моторика рук зовсім відрізняється від моторики здорової дитини.

До акції активно долучилися працівники селищної ради і викупили картину за 2540 грн..  Ми щиро враженні сердечністю, мудрістю, патріотизмом нашої майстрині Юлічки, адже кошти на картину вона побажала перерахувати на потреби ЗСУ. Сили Вам і здоров’я,  пані Юліє! Ви для кожного із нас є прикладом!

Здивували усіх присутніх юні хлопчаки Андрій та Дмитро Скалій (Андрію 12 років, Дмитру 10 років). Вони своїми власними силами втілили  у нашій акції  одну із своїх заповітних мрій. Хлопчики зробили маленький, але цінний внесок у розвиток громади, розробивши туристичні магнітики на холодильник визначних краєвидів Крижопілля. Прекрасні сувеніри швидко розлетілися. Вилучені кошти, також, були спрямовані до спільної скриньки.   

Під час проведення акції було зібрано 8741 грн., які підуть на придбання військової амуніції та необхідних речей для жителів - воїнів нашого селища.

Дорогі жителі громади та гості! Щотижнева акція «Віримо в перемогу» є прикладом нашої відповідальності, небайдужості, старання зберегти життя наших захисників. Велика подяка всім, хто долучився до акції! В єдності наша сила! Ми віримо у стійкість та незламність наших воїнів і будемо разом йти до ПЕРЕМОГИ!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Героям Слава!     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.