Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

05 Березня, 2024 р., 09:40
За січень-лютий 2024 року до загального фонду бюджету Крижопільської селищної територіальної громади  отримано 22 531,1 тис.грн. власних та закріплених  доходів, що становить 129,8% до планових показників затверджених місцевою радою на відповідний звітний період, понад план поступило 5 169,1 тис. грн,  в основному за рахунок  збільшення надходжень єдиного податку та акцизу на пальне.
04 Березня, 2024 р., 16:30
Сьогодні, 4 березня  2024 року, крижопільчани та жителі Заболотного Заболотненського  старостинського округу  Крижопільської територіальної громади попрощалися із загиблим воїном Олександром Сергійовичем Тимченком, який мужньо  боронив нашу  Україну від російських окупантів  і поліг  за неї у районі  населеного пункту Красногорівка Донецької області.
04 Березня, 2024 р., 16:15
Встановлення робочого часу для працівників з інвалідністю
04 Березня, 2024 р., 13:56
Про це стало відомо тільки тепер, хоча війна  забрала життя хороброго воїна  ще  15 серпня 2023 року. Ярослав Шкільнюк, 1989 року народження, житель села Тернівка  Крижопільської територіальної громади  загинув унаслідок артилерійського обстрілу у селі Кліщіївка  Бахмутського району Донецької області.  ЯРОСЛАВ Миколайович був оператором 1 відділення  протитанкових ракетних комплексів 2 механізованого взводу протитанкових ракетних комплексів 2 механізованого батальйону. Був справжнім патріотом і мужнім воїном, який  відважно захищав нашу Батьківщину і всіх нас.  І  Героєм навіки залишиться жити  у пам’яті  крижопільчан.
04 Березня, 2024 р., 11:50
Сьогодні, 4 березня,  голова  Крижопільської селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН провів чергову  апаратну нараду  із  керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств.
02 Березня, 2024 р., 09:00
Сьогодні, 2 березня, -  річниця з дня загибелі нашого земляка, Героя, одного з найкращих синів України,  мужнього воїна  і захисника, жителя с. Тернівка Крижопільської громади Губаровського Сергія Михайловича. Життя  справжнього патріота та надзвичайно доброї і світлої людини, воїна, який до кінця виконав свій  громадянський і військовий обов’язок, обірвалося  у результаті обстрілу позицій противником  в районі населеного пункту Спірне Донецької області.
01 Березня, 2024 р., 11:24
Відповідно до статей 42 та 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні,  Положення  про старосту, затверджене рішенням 2 сесії селищної ради 8 скликання від 11 грудня 2020 року, старости старостинських округів  Крижопільської селищної територіальної громади звітуватимуть перед громадськістю про свою роботу за 2023 рік на відкритих зустрічах.
01 Березня, 2024 р., 10:30
 Гірка звістка прийшла у нашу громаду. 28 лютого загинув наш  Захисник, житель села Заболотне  Тимченко Олександр Сергійович – стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Хоробрий Воїн поліг у районі населеного пункту Красногорівка Донецької області, боронячи Україну від російських окупантів.
01 Березня, 2024 р., 08:50
Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих керувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» - це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.
29 Лютого, 2024 р., 17:00
Сьогодні, 29 лютого, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова Крижопільської селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН. Його учасники відправили на карантин з 1 по 8 березня вихованців ЗДО (ясла-садок) №1 селища Крижопіль. Оскільки, як пояснила, виступаючи на засіданні комісії, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради Наталя ПЕСТИК, у цьому закладі значно перевищено поріг захворюваності діток на грип та ГРВІ, який, до того ж,  різко зростає.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних