Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

25 Березня, 2024 р., 17:30
Сьогодні, 25 березня, Крижопільська селищна рада  уклала  Меморандум про співпрацю з  Агенцією регіонального розвитку Вінницької області.  Угоду  підписали  голова  селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН та  директорка Агенції Наталія  ГИЖКО. Основною метою підписання  Меморандуму  стало впровадження  селищною радою заходів, які сприятимуть реалізації Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Крижопільській територіальній громаді на 2021-2027 роки. А в основному  напутті  від голови після церемонії підписання  прозвучало сподівання на те, що інформаційні семінари, які проводитиме  Агенція регіонального розвитку Вінницької області  у громаді, будуть корисними для їх учасників – ті у результаті отримають важливу інформацію про можливості залучення фінансових ресурсів для розвитку бізнесу чи його започаткування.  Та побажав  усім  у цій справі успіху.
25 Березня, 2024 р., 17:00
В Україні забороняється будь-яка дискримінація у сфері праці, зокрема, порушення принципу рівності прав і можливостей, пряме або непряме обмеження прав працівників залежно від статі.
25 Березня, 2024 р., 15:25
Сьогодні, 25 березня, голова Крижопільської селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН провів чергову оперативну нараду з керівниками  структурних підрозділів селищної ради та комунальних підприємств.
25 Березня, 2024 р., 13:20
Щиро вітаю Вас з професійним святом –Днем працівників Служби безпеки України!
25 Березня, 2024 р., 12:05
Ртуть – метал сріблясто-білого кольору, у звичайних умовах легкорухома рідина, що при ударі поділяється на дрібні кульки, у 13,5 разів важча за воду. Температура плавлення – 38,87°C. З підвищенням температури випаровування ртуті збільшується. Пари ртуті та її сполуки дуже отруйні. З потраплянням до організму людини через органи дихання, ртуть акумулюється та залишається там на все життя.
22 Березня, 2024 р., 16:40
22 березня 2024 року відбувся звіт старости Шарапанівського  старостинського округу Любові  Петрівни КОВБАСЮК перед жителями округу  про проведену роботу у 2023 році.
22 Березня, 2024 р., 12:06
Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Вінницькій та Кіровоградській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.
22 Березня, 2024 р., 11:40
У квітні 2024 року відбудеться перезапуск функціонування культурно-пізнавального та паломницького маршруту «Camino  Podolico», який на сьогодні сполучає Вінницю з Кам’янець-Подільським через Бар та створений за моделлю Шляхів святого Якова, що проходять через усю Європу та ведуть до міста Сантьяго-де-Компостелла в Іспанії. Проходження зазначеного шляху може бути дієвою формою психологічного та фізичного відновлення військовослужбовців, ветеранів і їх сімей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних