Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

03 Квітня, 2024 р., 09:30
У Крижопільській селищній територіальній громаді тривають  роботи  із благоустрою територій. Зокрема, працівники КП «Крижопільблагоустрій» очищають вулиці від бруду, проводять грейдерування доріг, наводять лад біля майданчиків для збору сміття, плекають щойно висаджені ялинки та  впорядковують квітники…
02 Квітня, 2024 р., 16:55
Відбулося перше засідання робочої групи по створенню музею історії та етнографії Крижопільської громади. 
02 Квітня, 2024 р., 11:45
Сьогодні, 2 квітня, минає рік, як  Крижопільська громада та  Україна втратили  свого Героя-захисника,  Носача Андрія Віталійовича, жителя села  Соколівка  Соколівського старостинського округу. Ворог обірвав життя надзвичайно світлої  і доброї людини, Воїна, який завжди був готовий пожертвувати собою заради  свободи і незалежності  Батьківщини, заради кращого життя для  усіх нас. Як і в мирний час, так і  там, у надскладних, нелюдських умовах війни, він завше залишався собою – щирим, відкритим, людяним, добрим, товариським, хоробрим  Воїном і справжнім побратимом.
02 Квітня, 2024 р., 11:30
На нещодавній сесії Крижопільської  селищної ради  заступник голови  Вінницької територіальної організації ВФСТ "Колос» Вадим МОХНИК вручив Подяки та подарунки  голові Крижопільської  селищної територіальної громади  Володимиру ВАСИЛИШЕНУ, а також очільнику  Крижопільського  відокремленого підрозділу ВФСТ «Колос»  Сергію РЕДЬКУ, місцевим меценатам, які фінансово підтримують спортивні заходи в громаді,  Олександру ГУМЕННОМУ, Юрію ШЕВЧУКУ, Віктору АНДРІЇШЕНУ,  Валентину ЛОШКОВСЬКОМУ  за результатами підбитих підсумків  проведених у 2023 році заходів із фізкультурно-оздоровчої та  спортивної роботи.  За ними  Крижопільська  громада  виявилась найкращою у рейтингу  селищних територіальних громад Вінницької області щодо організації  фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у минулому році. Адже вона є лідером спортивних змагань в області, завжди гостинно  приймає учасників змагань у себе, на високому рівні проводить усі  місцеві спортивні заходи.
02 Квітня, 2024 р., 10:25
За  січень-березень 2024 року до загального фонду бюджету Крижопільської селищної територіальної громади отримано 34 563,9 тис.грн. власних та закріплених  доходів, що становить 131,6% до планових показників затверджених місцевою радою на відповідний звітний період, понад план поступило 8 311,7 тис. грн,  в основному за рахунок  збільшення надходжень сплати за оренду паїв, єдиного податку та акцизу.
01 Квітня, 2024 р., 16:40
КП "Крижопільводоканал" повідомляє, що  02.04.2024 року з 09:00 год. до 17:00 год.  у селищі Крижопіль, селах Тернівка та Голубече  буде призупинено водопостачання у зв'язку з ремонтними роботами на центральному водогоні.
01 Квітня, 2024 р., 14:40
Сьогодні під керівництвом Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА відбулася щотижнева нарада із  керівниками структурних підрозділів та окремих підприємств.
01 Квітня, 2024 р., 11:35
Сільськогосподарське виробництво є однією з найбільш травмонебезпечних галузей. А  весняно-польові роботи – відповідальною  порою   річного циклу агропромислового виробництва. Зокрема, у березні – травні сільськогосподарськими підприємствами виконується біля третини річного обсягу польових тракторних і майже така ж частка транспортних робіт. Зростає кількість працівників, зайнятих на ручних роботах. Тому усе це об’єктивно збільшує вірогідність травматизму, особливо при недотриманні правил техніки безпеки та охорони праці.
01 Квітня, 2024 р., 11:30
Шановні абоненти, 02. 04. 2024 р.  Крижопільською  дільницею СО «Тульчинські ЕМ» АТ «Вінницяобленерго»  у селищі Крижопіль проводитимуться роботи з  технічного  обслуговування електрообладнання. Під час їх проведення з 10:00 до 16:00 год.  буде припинено постачання електроенергії  на  вулиці Героїв України ( у межах  колишніх автовокзалу та  хлібзаводу ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних