Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

20 Березня, 2024 р., 11:10
ДЕДЛАЙН - 8 квітня 2024 року Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Запрошуються ветерани та ветеранки, які: • не мають жодного досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах у найближчому майбутньому; • перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС до 3-х років станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому.
20 Березня, 2024 р., 10:00
ДЕДЛАЙН: 15 березня 2024 року UNDP оголошує грантовий конкурс на впровадження проєкту зі зміцнення інституційної спроможності бібліотек – Хабів цифрової освіти, аби допомогти підвищити цифрову грамотність людей та забезпечувати їм доступ до державних електронних послуг.
19 Березня, 2024 р., 15:30
Сьогодні, 19 березня, адміністратор відділу надання адміністративних послуг разом із секретарем селищної ради   вручили перший паспорт громадянина України у формі ID-картки жителю нашої громади. ☝️ Нагадуємо, що для громадян України, які досягли 14-річного віку та отримують ID-картку вперше, - адміністративна послуга безкоштовна. А готовим паспортом можна користуватися 4 роки - до досягнення повноліття. Окрім того, якщо у когось немає ідентифікаційного коду,  можна скористатися комплексною послугою ID-14 та оформити паспорт разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків - це дуже зручно і швидко! 👩🏼‍💻Отже, вас чекають за адресою:  селище Крижопіль, вулиця Героїв України, 61. ☎️Інформація за номером телефону  +380 (67) 391 59 26. Працюємо над тим, щоб адміністративні послуги були більш доступними, швидкими та сучасними для кожного, хто їх потребує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних