Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

27 Березня, 2024 р., 15:50
Розпочався   районний етап  змагань  «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»». У його рамках 22 березня  на базі Тульчинської ДЮСШ відбулися перші ігри з футзалу, у яких взяли участь юнаки 2012-2013 років народження.  За  першість змагались 8 команд.  Серед них команда Крижопільського ліцею №1 у підсумку  здобула золоті медалі,  вигравши в однолітків з Брацлава та Піщанки з однаковим рахунком  5:1 на груповому етапі та у фіналі, здолавши команду з Тульчина у серії післяматчевих пенальті! І тепер представлятиме і Крижопільську громаду, і Тульчинський район на обласному етапі змагань. Вітаємо юних спортсменів та їхніх тренерів з успішним виступом! Бажаємо команді здобути гарний результат ще й у фінальній частині обласного етапу!
27 Березня, 2024 р., 12:50
В Україні єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) спрямовується до спецфондів та формує дохідну частину Пенсійного фонду. Відтак, своєчасна сплата нарахованих сум та якнайшвидше погашення заборгованості, у разі її виникнення, має бути пріоритетною не тільки для роботодавців, а й для кожного громадянина. Адже своєчасна сплата ЄСВ гарантує громадянам право на соціальний захист. Натомість, несвоєчасна сплата – це не отримані пенсії, недофінансовані медицина, освіта та культура, не здійснені соціальні виплати громадянам тощо.
27 Березня, 2024 р., 11:15
🛎26 березня в лекційній залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбулося перше засідання робочої групи щодо створення і організації функціонування Центру надання культурних послуг у Крижопільській селищній територіальній громаді.
27 Березня, 2024 р., 11:00
Сьогодні, 27 березня, минає рік із дня загибелі захисника з  с. Красносілка  Красносільського  старостинського округу  Крижопільської селищної територіальної громади Кучмаренка  Василя Миколайовича. Він  був навідником 1-го механізованого відділення 2-го механізованого взводу 3-ої механізованої роти 3-го механізованого батальйону однієї з військових частин Збройних сил України.
27 Березня, 2024 р., 09:30
Відповідно до розпорядження селищного голови від 14 березня 2024 року №31, Крижопільська селищна рада оголошує про початок прийому до розгляду проєктів для участі в рамках Громадського бюджету на 2024 рік.
27 Березня, 2024 р., 08:15
Як повідомили у Міністерстві фінансів України, цей крок має на меті відновлення середньострокового планування та адаптацію бюджетних норм  до актуальних потреб громад і викликів, з якими стикається країна.
26 Березня, 2024 р., 17:30
Сьогодні, 26 березня 2024 року, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, яке провів секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН. 
26 Березня, 2024 р., 10:30
Шановні військовослужбовці Національної гвардії України! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних