Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

31 Березня, 2024 р., 10:00
Шановні християни західного обряду, віряни римо-католицького віросповідання, гості громади!
29 Березня, 2024 р., 16:30
У ніч на 31 березня Україна переходить на літній час. Переведення годинників наприкінці березня на годину вперед важливе для ефективного використання світлої частини доби - нагадують в Мінекономіки. Перехід на літній час відбудеться в ніч проти 31 березня о 03:00 годині за київським часом. Стрілки годинника треба перевести на одну годину вперед, тобто з 03:00 на 04:00. Таким чином, ми спатимемо тієї ночі на цілу годину менше. Та що вдієш – маємо підлаштовуватись  під новий час!
29 Березня, 2024 р., 16:20
Сьогодні, 29 березня, голова селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН  провів чергову 44 сесію Крижопільської селищної ради. У роботі засідання сесії взяв участь заступник голови  Тульчинської  районної військової адміністрації Володимир СКАЛІЙ.
29 Березня, 2024 р., 14:55
28 березня в головній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради" відбулася презентація книги Ніни Василівни Марущак "Заболотне. Зернини в колоску". Ця книга, як зазначила її авторка, це -  її малесенький влад у перемогу України у великій визвольній війні від москалів.
29 Березня, 2024 р., 14:30
З метою профілактики та попередження негативних проявів у підлітковому середовищі, а саме: розпивання підлітками алкогольних та слабоалкогольних напоїв, куріння в громадських місцях, вживання наркотичних засобів, порушення правопорядку  та перебування підлітків без  супроводу дорослих у вечірній час з 22:00 до 6:00 год., особливо в канікулярний період 28.03.2024 року працівниками служби у справах дітей Крижопільської селищної ради,  спільно з  поліцейським  офіцером громади  Миколою Онищуком , старшим інспектором  з ювенальної превенції   Юлією Гасіцою на території Крижопільської територіальної громади проведено   профілактичний рейд «Нічне місто». Також, здійснено роз’яснювальну роботу із персоналом та адміністрацією торгівельних  точок про  правові наслідки недотримання законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, в яких провадиться діяльність у сфері розваг у нічний час, а також про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Роздано  інформаційні листи та стікери  – наклейки , з попереджувальним характером, які забороняють продаж алкоголю та тютюну. ​За результатами проведення профілактичного рейду: у розважальних закладах неповнолініх не виявлено, проте на вулиці після 22 години виявлено 5 неповнолініх дітей, з якими проведено попереджувальні профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень. Такі профілактичні рейди будуть проводитись на території Крижопільської громади регулярно.      ​ Наголошуємо, що діти віком до 16 років з 22:00 до 6:00 не можуть перебувати у нічний час без присутності хоча б одного з батьків або іншого законного представника.    ​ Шановні батьки, законні представники дитини! З метою безпеки - обмежте перебування вашої дитини за межами дому у вечірній час. Довіряйте, але контролюйте свою дитину! Пам’ятайте, що відповідальність за життя та здоров’я вашої дитини несете ви особисто!
29 Березня, 2024 р., 14:25
👉Наше анкетування має на меті з’ясувати проблематику культури та оновити перелік культурних послуг, визначити потреби та вподобання населення громади у сфері культури, щоб забезпечити найбільш ефективне та відповідне обслуговування.
29 Березня, 2024 р., 11:15
Повідомляємо, що відповідно до наказу Управління Державного агентства з розвитку  меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Вінницькій області від 25 березня 2024 р. № 55 «Про перенесення строків заборони на добування (вилов) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту та перелік меж нерестовищ у Вінницькій області у 2024 році», з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, перенесено терміни весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів, включаючи першу та останню дати:
28 Березня, 2024 р., 12:15
У Крижополі  вирішили перенести частину ринку, який щовівторка розташовується на центральних вулицях селища.  Рішення про його нове місце знаходження та функціонування прийняли  22 березня на  засіданні виконавчого комітету Крижопільської селищної ради. Відповідно до якого, з першого квітня  буде припинено  торгівлю на вулицях Соборній, Героїв України, Войцеха  Дажицького та перенесено на  вулиці Андрія Долейка, Данила Нечая, Базарну, Чабанюка. Це зроблено з метою упорядкування  торговельної діяльності з пересувних об’єктів торгівлі  поза межами ринку та для безперешкодного руху автотранспорту головними вулицями селища. Продавців, які мають переїхати на запропоновані місця на інших вулицях, про це вже попередили.
28 Березня, 2024 р., 12:00
26 березня 2024 року комісією з  обстеження   суб’єктів господарювання щодо правомірності здійснення підприємницької діяльності, повноти сплати податків і зборів до місцевого бюджету, моніторингу легалізації найманої праці   на території громади  було проведено захід з метою  опитування на предмет документального підтвердження правомірності здійснення торговельної діяльності суб’єктів господарювання на території громади.  Об’єктом для повторного обстеження рішенням комісії було обрано територію СП «Колгоспний ринок». У результаті  було проведено опитування 65 осіб, 12 з яких виявились незареєстрованими суб'єктами підприємницької діяльності та здійснювали торгівлю без належних документів. Серед них було проведено роз'яснювальну роботу щодо обов'язковості дотримання норм чинного законодавства в частині здійснення торговельної діяльності для фізичних осіб.
28 Березня, 2024 р., 08:50
Із настанням теплих весняних днів на вулицях Крижополя  більшає дітей та молоді. Це, звичайно, приємний факт, адже перебування на свіжому повітрі позитивно впливає на здоров’я.  Разом з тим, як не прикро,  більшає і негативу від неналежної поведінки окремих із зазначеної категорії крижопільчан  поза їхніми домівками. Адже досить часто ті галасують, їздять велосипедами  по газонах, псують майно, палять цигарки, лихословлять, смітять і навіть влаштовують бійки…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних