Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

19 Березня, 2024 р., 14:10
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918.
19 Березня, 2024 р., 14:00
         ГУ ДПС у Вінницькій області стали відомі факти шахрайських дій. Так, до ряду суб’єктів господарювання телефонують невідомі та, представляючись співробітниками податкової служби просять перерахувати кошти, які, нібито, в подальшому будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. Звертаємо увагу, що податківці не причетні до цих дзвінків, а дії цих осіб є протиправними! Керівництво ГУ ДПС у Вінницькій області просить повідомляти про такі випадки правоохоронні органи. Будьте пильними та не дайте шахраям скористатися вашою довірливістю!
19 Березня, 2024 р., 10:50
Завтра, 20.03.2024 року,  перед громадськістю про свою роботу за 2023 рік звітуватиме в.о. старости  Тернівського старостинського округу  Валентина Пилипівна Штоюнда. Захід пройде у форматі відкритої зустрічі, яку призначено на 10:00 год.  у Тернівському будинку культури.  Запрошують усіх бажаючих. У процесі слухань можна буде поставити старості та керівникам громади запитання, які  найбільше хвилюють.
18 Березня, 2024 р., 17:00
18 березня 2024 року о 14:00 год. у залі засідань Крижопільської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради.
18 Березня, 2024 р., 16:30
📌Маєте давню мрію надавати професійно послуги у б’юті-сфері💅, мати власну кав'ярню☕, виготовляти крафтові продукти🧀, налагодити швейну справу👗 чи будь-яку іншу та бажаєте щоб вона приносила не лише задоволення а й кошти💰?
18 Березня, 2024 р., 16:20
Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві із компанією Agrochart розробили новий сервіс для користувачів ДАР − Огляд ринку. У цьому розділі можна відстежувати світові ціни на основні види сільськогосподарської продукції. Розділ доступний з головної сторінки Кабінету користувача (кнопка «Огляд ринку»), а також у меню в лівій частині сторінки (розділ «Від партнерів»).
18 Березня, 2024 р., 16:00
Військовослужбовці  59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка «Степові хижаки»  розвивають свої військові навички через тренування. Мають повагу від інших українських воїнів та викликають страх у ворогів. Виконують  успішні виходи та операції на передовій, проявляючи професіоналізм і злагодженість дій.
18 Березня, 2024 р., 13:20
Запрошуємо приєднатися до вебінару «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних