Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

12 Березня, 2024 р., 16:40
До весняної акції з благоустрою та санітарної очистки територій активно долучилися колективи  закладів дошкільної освіти № 1 та № 6 селища Крижопіль. Як результат – забезпечено благоустрій  територій у самих закладах та поблизу них. Зібрано сміття,  проведено санітарне обрізання дерев, побілено стовбури, впорядковано квітники… Цьому сприяли  погожі дні, уміла  організація та  гарний настрій працюючих. Сама ж толока стала гарним прикладом для наслідування – зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради. Отже, сподіваються, що, за погоди, послідовників у неї ще буде й буде…
12 Березня, 2024 р., 16:20
Сьогодні у лекційному залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбулося публічне представлення річного звіту про виконання бюджету Крижопільської селищної територіальної громади за 2023 рік. У заході взяли участь основні розпорядники коштів, депутати селищної ради, керівники підприємств, установ та організацій, старости старостинських округів, жителі громади, місцеві медіа. Також на слуханнях був присутній депутат Вінницької обласної ради Юрій ВАСИЛИШЕН.
12 Березня, 2024 р., 14:20
Завтра, 13.03.2024 року, староста Заболотненського старостинського округу Валентина  Пилипівна Штоюнда звітуватиме перед громадськістю про свою роботу за 2023 рік на відкритій зустрічі. Захід відбудеться у Заболотненському  будинку культури о 10:00 год..  Запрошують усіх бажаючих. У процесі слухань можна буде поставити старості актуальні запитання та отримати конкретні відповіді.
12 Березня, 2024 р., 08:20
Гідрометеорологічні умови на період з 12 по 16 березня
11 Березня, 2024 р., 15:50
Дискримінація за віком (ейджизм) на ринку праці набула такого поширення, що за масштабами наближається до гендерної нерівності.
11 Березня, 2024 р., 15:45
 Крижопільська селищна рада повідомляє, що завтра,  12.03.2024 р., о 10:00 год. у лекційній  залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбудеться публічне представлення річного звіту про виконання бюджету Крижопільської селищної територіальної громади  за 2023 рік.
11 Березня, 2024 р., 14:35
Нещодавно наш земляк-військовослужбовець, житель села Крикливець Крикливецького старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади Олег  Іванович Кицюк отримав від Головнокомандувача Збройних сил України високу нагороду -  нагрудний знак «Золотий хрест». За мужність і героїзм, самовідданість і професіоналізм,  стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку, часом в умовах, пов’язаних із великим ризиком для життя. Адже Олег разом із побратимами протистояли і  протистоять ворогу на найгарячішому напрямку – Донецькому, на якому були такі  гарячі точки  як  Авдіївка, Мар’янка та інші …
11 Березня, 2024 р., 12:50
Сьогодні, 11 березня, голова Крижопільської  селищної  ради  Володимир ВАСИЛИШЕН провів  чергову апаратну нараду  за участю секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА,  керівників структурних підрозділів  селищної ради та комунальних підприємств.
11 Березня, 2024 р., 10:45
Маєте бажання відкрити власну справу? Тоді Вам необхідно зареєструвати майбутню підприємницьку діяльність. Зареєструвати ФОП може будь-яка дієздатна особа. 
08 Березня, 2024 р., 13:00
Завтра, 9 березня, виповнюється 210 років з дня народження символу України - поета і прозаїка, художника і громадського діяча - Тараса Григоровича Шевченка. Це особлива дата для українців. Бо слово Кобзаря  – пророче, бо  його боротьба  за визволення українського народу – актуальна й досі.  А його «Борітеся – поборете. Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!» - звучить заповітом і наказом  у нашій сьогоднішній боротьбі  за волю і незалежність.  Звучить закликом до дії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних