Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

08 Січня, 2024 р., 16:28
Сьогодні, 8 січня,  у сесійній залі  Крижопільської селищної ради відбулося чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова селищної ради Володимир  ВАСИЛИШЕН.  У ході засідання  було затверджено план роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної територіальної громади на 2024 рік – за пропозиціями керівників відділів селищної ради та місцевої служби надзвичайних ситуацій,  він складається із 16 основних пунктів,  і цей перелік не є остаточним - він  поповнюватиметься у ході роботи, сама ж комісія засідатиме раз на місяць. Також   внесено зміни до персонального складу комісії -  з нього  вивели головного спеціаліста відділу цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, ведення військового обліку і взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету селищної ради, натомість  не ввели  нікого. Обговорили на засіданні і організацію заходів у разі погіршення  погодних умов та порушення системи життєзабезпечення на території Крижопільської  територіальної громади,  серед яких  прийняли рішення щодо  цілодобової роботи оперативних штабів та їх взаємодії з метою своєчасного попередження та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій. А розглянувши питання дотримання вимог чинного законодавства щодо  утримання об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, комісія рекомендувала їх балансоутримувачам  привести укриття цивільного захисту відповідно до вимог утримання та експлуатації.
08 Січня, 2024 р., 15:37
…Саме це було головною темою сьогоднішньої понеділкової наради, яку провів голова Крижопільської селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН із керівниками структурних підрозділів селищної ради та  комунальних підприємств. Адже,  як наголосив усім присутнім на зібранні, наша громада також має бути якнайкращою серед інших. І це - наше найважливіше завдання на рік поточний.  Вказавши на недоліки, які маємо  усунути  найближчим часом, насамперед – у сфері благоустрою та щодо вирішення проблеми безпритульних собак, Володимир Миколайович  закликав усіх творити добро: для громади,  її жителів, одне одного. І при цьому завше пам’ятати, що успіх у будь-якій справі залежить  тільки від нас самих. Від нас і нашої дієвої підтримки також залежать успіхи ЗСУ, а тому закликав  усіх зробити 2024-й роком  якнайкращої допомоги  Захисникам та  Захисницям України…
05 Січня, 2024 р., 09:46
Як   повідомляє Пенсійний  фонді України, з 1 січня 2024 року змінились  мінімальний та максимальний розміри  страхових виплат.
04 Січня, 2024 р., 16:29
Із 1 січня 2024-го уряд збільшив загальну тривалість надання компенсації витрат з двох до трьох місяців роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з числа осіб з інвалідністю. Зміниться і сам розмір компенсацій - з 1 січня вона складає 7100 грн.
03 Січня, 2024 р., 14:50
За даними Міністерства аграрної політики,  1 січня 2024 року розпочався новий етап земельної реформи. Тезово нагадуємо основні нововведення, які він передбачає:
03 Січня, 2024 р., 14:15
Сьогодні, 3 січня, минає рік  із дня загибелі ГРИНЧАКА   Андрія Михайловича, жителя с. Куниче Крижопільської територіальної громади.   Він був гранатометником. Йому було всього 26, коли, стримуючи шалену  агресію ворога під  Соледаром на Донеччині, отримав поранення, несумісні із життям… Коли,  віддавши  своє молоде життя  за Україну, за рідну громаду, за все, що любив, став небесним  Ангелом, нашим Героєм,  світлий образ і величний подвиг якого  житимуть у пам’яті   усіх, кого   захищав. Бо ми берегтимемо цю пам’ять  попри все…
03 Січня, 2024 р., 11:30
Сьогодні у Крижопільській громаді  відбувся захід, приурочений  врученню державної нагороди Герою України ПАЛАМАРЧУКУ Івану Валентиновичу, жителю села Красносілка Крижопільської територіальної громади. Церемонія вручення почесного нагрудного знака «Золотий хрест» родині полеглого Захисника відбулася біля Алеї пам’яті загиблих Героїв-земляків, що у центрі Крижополя.
03 Січня, 2024 р., 10:20
На черговій 47 сесії обласної Ради депутати розглянули питання «Про внесення змін та доповнень до обласних програм», а саме – до Цільової програми соціального захисту населення Вінницької області на 2022-2026 роки; Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2021-2025 роки та Програми розвитку місцевого самоврядування у Вінницькій області «Успішні сильні громади» на 2018-2025 роки.
02 Січня, 2024 р., 15:40
1 січня запрацювала «гаряча лінія» для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512. Про це повідомили на Урядовому порталі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних