Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

08 Лютого, 2024 р., 11:35
За даними  Вінницького обласного центру з гідрометеорології, сьогодні та найближчими днями – 9 і 10  лютого – буде тепло, мокро та вітряно. Майже – весняно. Зокрема, сьогодні вдень очікується дощ,  вітер до 18 м/с і 8° тепла. Завтра, 9 лютого, вночі - мокрий сніг та дощ, вдень  -  також дощ.  Уночі  - від 3° морозу до 2° тепла, вдень - 3-8° тепла. 10 лютого – без  істотних опадів. Уночі стовпчики термометрів   піднімуться до позначки  3-8° тепла, вдень  - до 11-16° тепла.
07 Лютого, 2024 р., 16:50
Асоціація благодійників України оголошує 17-й конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Це єдиний діючий загальнонаціональний проєкт із відзначення благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та благодійних практик.
07 Лютого, 2024 р., 16:00
 06 лютого у лекційні залі приміщення комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» працівники галузі культури Крижопільської територіальної громади  підбили підсумки своєї роботи за 2023 рік. Із звітом  про роботу перед присутніми на нараді  виступила начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Крижопільської селищної ради Леся ОШОВСЬКА. Обговоривши його, учасники зібрання резюмували: багато зроблено, ще більше належить зробити.
07 Лютого, 2024 р., 14:50
 Комунальне  підприємство «Крижопільводоканал», як зазначає його керівник   Володимир Вівсяний, попри воєнний стан у державі та непросту роботу  в його умовах, функціонує  стабільно. Більше того, у цей час на підприємстві поряд із забезпеченням стабільності  у роботі велику увагу приділяють ще й  модернізації у всіх  його сферах діяльності: наданні послуг, отриманні вчасних розрахунків за їх надання, проведенні ремонтних робіт,  підборі кадрів. А також  дбають про фінансову спроможність підприємства. І вже вийшли на прибутки за багато років його  роботи  у «мінусі»…
07 Лютого, 2024 р., 10:40
Цього року аграрії, в тому числі з деокупованих областей, можуть знову скористатись державними програмами підтримки. Зокрема, будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець. Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький під час виступу на засіданні «Аграрний сектор в умовах війни: державна підтримка. Доступні програми. Мобілізація».
07 Лютого, 2024 р., 10:25
09.02.2024 року з 09:00 год. до 17:00 год. у зв'язку з регламентними роботами на водонасосній станції буде призупинено водопостачання в смт Крижополі та с.Голубечому.
07 Лютого, 2024 р., 10:20
До весни залишилося  менше чотирьох тижнів, отже, не за горами старт весняно-польових робіт. У цей час аграрії  традиційно постають перед потребою забезпечити свої господарства насінням, засобами захисту рослин та добривами. Водночас чи не всі українські агровиробники сьогодні стикаються з браком фінансування для купівлі потрібних ресурсів. Для того,  щоб допомогти мікро-, малим та середнім агровиробникам вирішити цю проблему, Програма USAID АГРО підтримала  партнерів з приватного сектору – компанії-постачальників Адама Україна, Ukravit, Агро Арена — у розробці та реалізації проєктів товарного кредитування. Як це працює?
06 Лютого, 2024 р., 15:35
Наразі практично усі заклади освіти Крижопільської громади працюють у дистанційному режимі. І працюватимуть ще до кінця тижня. Таке рішення  прийнято самими навчальними закладами з огляду на перевищення епідемічного порогу захворюваності учнів на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.  А от Крикливецька філія ліцею №1 смт Крижопіль так і продовжує освітній процес в очному режимі, оскільки хворих серед здобувачів освіти тут небагато  – всього 4  на  69 учнів. 
06 Лютого, 2024 р., 13:20
Голова Крижопільської селищної ради  провів  чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому  затверджено План організаційних та практичних заходів щодо  підготовки та  пропуску льодоходу, повені і паводків у 2024 році на території Крижопільської селищної територіальної громади. А також –  План  проведення комплексу пожежно-профілактичних заходів на цей період. Крім цього,  комісія дала добро на виділення більшої суми  коштів для належної реєстрації та впорядкування   споруди цивільного захисту укриття,  яка знаходиться  під приміщенням  ліцею №2 смт Крижопіль. Та через неблагополучну  епідемічну ситуацію із захворюваннями  на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції  продовжила карантин у ЗДО №1 смт Крижопіль  і  Крижопільському  Будинку школярів до  11 лютого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних