Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

12 Лютого, 2024 р., 08:00
Прийміть найщиріші привітання з Днем Народження!  Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Крижопільської громади.
09 Лютого, 2024 р., 16:00
Укрзалізниця запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків. Отож  оформити претензійне повернення квитків відтепер можна онлайн — з Дією! Укрзалізниця цифровізувала процес - тепер достатньо оформити електронну версію заяви й підписати її Дія.Підписом. Для цього потрібно:
09 Лютого, 2024 р., 15:20
Сьогодні на території Жабокрицького  старостинського округу, а саме - у селах Жабокрич та Павлівка,  проживають 1839  жителів. Із них - 247 дітей. Від  0 до року – 3,  дошкільного віку - 66, шкільного – 129, підлітків від 15 до 17 років – 43, інвалідів з дитинства – 8,  дітей-сиріт – 4,  дітей з неповних сімей –  11,  дітей з багатодітних сімей  - 76,   з неблагополучних  - 12.  Дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав,  - 3, вони  проживають у будинку сімейного типу.  Дітей учасників АТО та   учасників бойових дій – 23, дітей із внутрішньо переміщених сімей  – 18.
09 Лютого, 2024 р., 14:00
Тримаючи вектор на поліпшення якості та умов надання адміністративних послуг жителям громади, Крижопільська селищна рада продовжує перетворення на цифровий сервісний орган. В Центрі надання адміністративних послуг  запроваджено систему керування чергою.
09 Лютого, 2024 р., 11:40
Сьогодні, 9 лютого, на засіданні опікунської ради  при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради, яке провів голова селищної ради Володимир  ВАСИЛИШЕН,  розглянули питання  щодо доцільності призначення сина опікуном матері у разі визнання судом її недієздатною.
09 Лютого, 2024 р., 10:20
У рамках проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з ВПО, в Україні» розпочато прийом заявок на безоплатні бізнес-консультації для мікро- та малого бізнесу, а також для тих, хто тільки планує створити власне підприємство. Виконуючим партнером ініціативи є Мережа Центрів Інформаційної підтримки бізнесу.
08 Лютого, 2024 р., 17:00
У Крижопільській громаді, зважаючи на погодні умови, поступово переходять  від зимового утримання доріг до  благоустрою. Практично уже закрили фінансування  робіт зимового сезону. Та  якщо лютий  ще припіднесе  «сюрпризи», в управлінні ЖКГ   мають кошти, аби з ними справитись. Також тут звітують і про запас протиожеледних матеріалів – відтак слизьких доріг не буде.
08 Лютого, 2024 р., 16:30
Завдячуючи щоденним старанням комунальників, ми практично постійно  маємо чисте  містечко. Адже ті  вчасно вивозять сміття, прибирають вулиці, підтримують на них чистоту і порядок. Велику роль у цьому процесі забезпечення «чистоти» відіграють  спеціально  обладнані майданчики для збору сміття та вуличні урни. З їх появою у Крижополі таки перестали  викидати тверді побутові відходи куди попало –  несуть у сміттєві контейнери, та й обгортки від цукерок, недопалки, целофанові, паперові пакети тепер не валяються посеред вулиць – знаходять прихисток  у сміттєвих урнах…
08 Лютого, 2024 р., 16:15
Міністерство освіти і науки України оприлюднило дати вступних іспитів. Цьогоріч національний мультипредметний тест проведуть з 14 травня до 19 липня.  
08 Лютого, 2024 р., 15:42
Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних