Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

06 Лютого, 2024 р., 13:00
Шановні жителі Крижопільської громади!
06 Лютого, 2024 р., 08:10
Крижопільська селищна рада  подбала про  безкоштовний доступ до Інтернету для жителів Крижопільської громади та її гостей, встановивши на центральній площі селища  WI-FI без коду доступу. Тепер кожен, у кого виникає потреба помандрувати Всесвітньою мережею Інтернет, можуть зробити це, завітавши  в зону його дії.  Швидкість доступу до мережі дорівнює 50 Мбіт/с.  Працює WI –FI цілодобово. Час користування необмежений. Це, безперечно,  - зручно, класно, сучасно. Та  головне у цій «зручності» те, що, як зазначають керівники громади, скористатися  доступом до мережі Інтернет відтепер  крижопільчани зможуть навіть під час  блекаутів.
05 Лютого, 2024 р., 13:35
Відповідно до Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Крижопільській територіальній громаді на 2021-2027 роки Крижопільська селищна рада спільно з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області планують проведення інформаційно-освітніх заходів щодо підтримки активних мешканців та місцевих підприємців громади у створенні та розвитку підприємницьких ініціатив.
05 Лютого, 2024 р., 13:15
Сьогодні, 5 лютого, голова Крижопільської селищної ради  Володимир ВАСИЛИШЕН провів чергову понеділкову  апаратну нараду  із керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств. На нараді також були присутні заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК та секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.
02 Лютого, 2024 р., 14:45
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 02.02.2024 року під головуванням заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили Бачек, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
02 Лютого, 2024 р., 13:40
Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування в межах підготовки до весняної посівної кампанії ярих культур під урожай 2024 року. Метою опитування є оцінка попередніх планів сільгоспвиробників.
02 Лютого, 2024 р., 09:00
За  січень 2024 року до загального фонду бюджету Крижопільської селищної територіальної громади  отримано 11 734,2 тис.грн. власних та закріплених  доходів, що становить 135% до уточнених планових показників затверджених місцевою радою на відповідний звітний період, понад план поступило 3 015,9 тис.грн,  в основному за рахунок  збільшення надходжень єдиного податку.
02 Лютого, 2024 р., 08:30
За  січень – грудень 2023  року до загального фонду бюджету Крижопільської селищної територіальної громади отримано 129 952,65 тис.грн. власних та закріплених  доходів, що становить 105,3% до планових показників затверджених місцевою радою на відповідний звітний період, понад план поступило 6 581,1 тис.грн,  в основному за рахунок акцизного податку,  податку на нерухоме майно та єдиного податку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних