Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

13 Лютого, 2024 р., 13:30
11 лютого у місті Тульчин відбулись ігри чемпіонату області серед дорослих ВФСТ ,,Колосʼʼ. Команда Крижопільської територіальної громади, у складі якої є учні Крижопільської ДЮСШ,  зіграла два матчі,  у яких, на жаль,  поступилась перемогою суперникам!  Однак  не засмутилась з огляду  на те, що найбільші перемоги у неї ще – по переду.
13 Лютого, 2024 р., 13:20
На комунальних підприємствах «Крижопільблагоустрій» та «Крижопільводоканал»  на спецтехніку, що тут експлуатується, встановили GPS-трекери -  спеціальні маячки, які  відстежуватимуть певні параметри об'єкта і відправлятимуть дані про них через супутник на екран мобільного телефона та комп’ютера. Відтак  керівники підприємств, а отже, й громади, будуть завше у курсі  того, де і яка техніка працює. Зокрема, як коментує нововведення  директор КП «Крижопільблагоустрій» Віталій Білик, тепер можна буде  у будь-який час  побачити точку, у якій знаходиться та чи інша  техніка, відстежити, що вона робить та як робить. Такий контроль  унеможливлює її використання «на стороні» чи нецільове використання, порушення режиму  експлуатації, зливи та недоливи палива, порушення техніки безпеки і навіть крадіжки техніки.
13 Лютого, 2024 р., 10:00
Учора в  Крижопільській ДЮСШ відбулися товариські зустрічі між юнаками та дівчатками з волейболу. До нас завітали друзі з міста Ладижин!  У результаті змагань діти отримали велику кількість позитивних емоцій,  проявили спортивні здібності та спритність.  А  найголовніше те, що дані зустрічі  стали для  діток  нашої громади гарним підгрунтям у підготовці до фінальних ігор гімназіади, які пройдуть у кінці лютого!
12 Лютого, 2024 р., 17:00
📢Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Крижопільської громади взяти участь в інформаційних семінарах щодо доступних ресурсів для бізнесу та початківців, які відбудуться 🗓️27 лютого у залі засідань Крижопільської селищної ради:
12 Лютого, 2024 р., 16:45
❗️15 лютого 2024 року о 12:00 юристом БФ Право на захист Сергієм Самохваловим буде проведено юридичну сесію для внутрішньо переміщених осіб щодо продовження допомоги на проживання ВПО з 01 березня 2024 року. 
12 Лютого, 2024 р., 15:00
Сьогодні, 12 лютого,  на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова Крижопільської селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН,  продовжили карантин чотирьом  дошкільним закладам освіти громади. У зону його дії потрапили ЗДО(ясла-садок) №1   селища Крижопіль та  ЗДО сіл Жабокрич,  Крикливець,  Соколівка (ясла-садок). Рішення прийнято на задоволення клопотання  завідуючих цими дошкільними закладами освіти, у яких захворюваність на грип та ГРВІ  так і  залишається  високою – наразі хворіють від 26 до 50 відсотків вихованців та  працівників.  Таким чином, вимушені канікули у  даних дошкільних закладах освіти триватимуть ще до 18 лютого.
12 Лютого, 2024 р., 13:00
Сьогодні, 12 лютого, у залі засідань Крижопільської селищної ради очільник громади Володимир ВАСИЛИШЕН провів щотижневу апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств. У  нараді також взяли участь заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК, секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.
12 Лютого, 2024 р., 12:00
Сьогодні, 12 лютого, минає рівно рік, як  загинув  наш земляк із Тернівки Олександр Коломієць, військовослужбовець, що став  на захист України під час  повномасштабного російського вторгнення по мобілізації.
12 Лютого, 2024 р., 10:25
Напередодні відкриття дошкільних закладів освіти №5 і №6 селища Крижопіль після карантину  до них завітав секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН  та   поцікавився умовами перебування діток у цих закладах.  А заодно проінспектував   роботу щойно модернізованих  котелень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних