Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

28 Грудня, 2023 р., 10:50
Щоб отримати якісний протез, не потрібно збирати кошти та їхати за кордон. Держава забезпечує протезом кожного, хто його потребує! Доступне протезування – один із пріоритетів Мінсоцполітики. Стан справ із протезуванням зараз виглядає так:
28 Грудня, 2023 р., 10:45
У результаті проведеного відділом  юридичного забезпечення та управління персоналом  Крижопільської селищної ради аналізу щодо результатів підвищення кваліфікації посадовими особами селищної ради з’ясувалось: протягом 2023 року ними отримано 121 сертифікат про підвищення кваліфікації із загальних та спеціальних програм. Якщо порівняти ці показники із показниками попередніх років, то можна впевнено сказати, що це – дійсно гарний результат, адже за три роки в сукупності таких сертифікатів отримано тільки 178. З іншого боку, за ним - і реальні досягнення: усі ці працівники підвищили свої знання та уміння стосовно професійної компетентності, отож більш фахово виконують свої посадові обов’язки відповідно до вимог часу. А це – один із алгоритмів ефективної роботи самої селищної ради та успішного розвитку громади.
28 Грудня, 2023 р., 08:45
💸 Уряд збільшив строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО та ВПО з інвалідністю.
28 Грудня, 2023 р., 08:00
Компенсація витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування ВПО
27 Грудня, 2023 р., 16:40
27 грудня 2023 року о 9  годині 30 хвилин в залі засідань Крижопільської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради. На засіданні комісією  розглянуто  адміністративну справу  за статтею 152  КУпАП – порушення норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, відповідно до якої  мешканці нашої громади порушили вимоги Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Кодексу України про адміністративні правопорушення.
27 Грудня, 2023 р., 13:10
В Україні із початком різдвяно-новорічних свят з цього тижня  розпочалися  і  зимові канікули у школярів. У столиці ті   відпочиватимуть із 23 грудня 2023 до 7 січня 2024 року. Зимові канікули в комунальних закладах загальної освіти Вінниччини також  розпочалися 23 грудня і триватимуть до 8 січня 2024 року.  Тим часом у  Крижопільській громаді  із  зазначеної дати на відпочинок пішла лише частина здобувачів освіти -  учні  ліцею №2 смт Крижопіль та Заболотненської філії ліцею №2 смт Крижопіль. Учні ж  ліцеїв №1  смт Крижопіль і №3 с. Жабокрич та   їхніх філій  навчатимуться ще до кінця цього тижня, відтак, на канікули підуть уже з наступного. Попри те, що дату та тривалість канікул для навчальних закладів в Україні  тепер  дозволили встановлювати на місцях за рішенням педагогічних рад – у кожній школі, у кожній громаді,  у відділі освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради  надалі  планують звести шкільні канікули у  всіх закладах освіти, так би мовити,  до спільного «знаменника». Бо воно якось зручніше, коли  в одній громаді – однакові графіки початку навчального процесу та канікул.
27 Грудня, 2023 р., 13:05
27 грудня 2023 року о 17:00 Центр розвитку фермерства "Врожай перемоги" проведе вебінар для тих фермерів, хто планує або вже отримав грант на розвиток свого бізнесу.
27 Грудня, 2023 р., 10:25
Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.
26 Грудня, 2023 р., 17:00
 26 грудня у  Крижопільській селищній раді   відбулося засідання робочої групи з питань мобілізації  надходжень та  залучення додаткових резервів наповнення дохідної частини бюджету Крижопільської   селищної територіальної громади, яке провели заступниця Крижопільського селищного голови з питань діяльності огранів виконавчої ради Людмила БАЧЕК та секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.  Звісно,  що питання,  які виносилися на її порядок денний, мали стати майданчиком для  таких напрацювань. Відтак  йшлося про збільшення розміру нормативної грошової  оцінки земельних ділянок у межах населених пунктів громади, від якого, як інформував присутніх на засіданні  начальник відділу земельних відносин Володимир Балюк, вираховується відсоток для вартості оренди землі та сплати земельного податку для земельних ділянок в межах території громади,  і який напряму впливає на суму земельного податку чи орендної плати, що надходитимуть до бюджету громади.
26 Грудня, 2023 р., 10:20
Вітаю християн із Різдвом Христовим! Нехай Господь буде милостивим до України та захищає її героїв своєю безмежною любов`ю. Благослови, Боже, Україну миром! Хай здійсняться світлі мрії. Нехай зігрівають душу сімейні зустрічі. Божої ласки та процвітання просимо для Батьківщини, добробуту та щастя – українському народу! Христос народився! Славімо його!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних