Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

13 Грудня, 2023 р., 13:15
За нещодавно  оприлюдненими  результатами  міжнародного дослідження якості освіти PISA-2022, спрямованого на оцінювання здатності 15-річних учнів застосовувати знання й  уміння з читання, математики та природничо-наукових дисциплін у реальних життєвих умовах, яким було  охоплено понад 80 країн й економік світу, лише 58% українських  учнів досягли базового рівня математичної грамотності, 59% – читацької, 66% – природничо-наукової. Ці показники є гіршими за середні значення по країнах ОЕСР (Організації економічного співробітництва та розвитку),  де базового рівня сформованості математичної грамотності досягли 69% підлітків, читацької – 74% і природничо-наукової – 76% – зазначено у звіті. Також у ньому зазначено, що успішність українських учнів і учениць у 2022 році погіршилася порівняно з показниками попереднього циклу досліджень, яке проводилось у 2018 році: з математики результат знизився на 12 балів, із природничо-наукових дисциплін – на 19 ,  із читання – на 38 балів.  Серед головних  причин таких результатів називають  пандемію коронавірусу та  війну, але є й ряд інших.
13 Грудня, 2023 р., 09:25
Згідно  рішення 40 сесії селищної ради 8 скликання від 30.11.2023 року № 1583  «Про конкурс на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Крижопільської селищної територіальної громади»  оголошується  проведення конкурсу на визначення Виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території  Крижопільської селищної територіальної громади.
12 Грудня, 2023 р., 16:50
Попри те, що коронавірусну інфекцію сьогодні  віднесено до розряду  звичайних гострих   респіраторних  вірусних інфекцій,  і що  Соvid -19  нині циркулює  не так активно, як було раніше –  на початок нинішнього тижня в інфекційному відділенні Крижопільської ОЛІЛ  перебували всього троє хворих,  -  не варто забувати, як  наголошують лікарі, про агресивну природу даного захворювання. Адже із цих трьох хворих двоє перебувають на кисневій підтримці. Більше того, на минулому тижні стався  один  летальний випадок.
12 Грудня, 2023 р., 09:30
 Одне із основних завдань в період підготовки об’єктів житлово-комунального господарства громади до роботи  в умовах осінньо-зимового періоду  2023-2024 років це здійснення обстеження та технічне обслуговування ливневої (дощової) каналізації, що являє собою підземні та надземні споруди, по яких здійснюється відведення  атмосферних вод з доріг та площ селища Крижопіль. Розміщуються вони по вулицях Героїв України, Олександра Савченка, Театральна (площа залізничного вокзалу), Сергія Бойка та В’ячеслава Чорновола.
12 Грудня, 2023 р., 09:25
     Як часто ви думаєте про те, що однією необережною фразою, одним закидом чи прикрикуванням можете завдати дитині серйозну психологічну травму?
12 Грудня, 2023 р., 08:30
Як повідомляє Державна податкова служба України, фізичні особи  мають можливість отримати податкову знижку за витратами, здійсненими у 2022 році. Для цього до  31 рудня 2023 року включно необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.
11 Грудня, 2023 р., 16:15
Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» і  пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації,  деокуповані громади, а також у  ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
11 Грудня, 2023 р., 16:00
11 грудня у  Крижопільській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА.
11 Грудня, 2023 р., 15:30
Сьогодні, 11 грудня, під головуванням секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА  відбулася щотижнева нарада із  керівниками структурних підрозділів та  комунальних підприємств. Ігор Валерійович насамперед подякував   усім за плідну роботу на минулому тижні – і в площині  зроблених господарських справ, і  у підготовці та проведенні  різних важливих заходів, в тому числі й до Новорічних свят. При цьому зазначив, що центральну ялинку у селищі цьогоріч  не встановлюватимуть, бо через війну у всіх нині  не той  настрій, мовляв, святкуватимемо вже після нашої Перемоги, а от дітей порадувати подарунками та відзначити, тих, хто працював  упродовж року плідно, порадив керівникам,  – було б таки варто.    Як і варто подякувати Збройним силам України за те, що ми маємо гарну можливість  працювати і таки відзначати важливі події у житті громади. Ну, а плануючи обсяг завдань на тиждень нинішній,  зробив головний акцент на питаннях подальшого забезпечення стабільної роботи в усіх сферах життєдіяльності громади, а відтак -  на її поліпшенні у всіх напрямках. При цьому зауважив, що все і скрізь має бути вчасним: виконані завдання,  надані послуги, подані документи…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних