Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

11 Грудня, 2023 р., 16:00
11 грудня у  Крижопільській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА.
11 Грудня, 2023 р., 15:30
Сьогодні, 11 грудня, під головуванням секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА  відбулася щотижнева нарада із  керівниками структурних підрозділів та  комунальних підприємств. Ігор Валерійович насамперед подякував   усім за плідну роботу на минулому тижні – і в площині  зроблених господарських справ, і  у підготовці та проведенні  різних важливих заходів, в тому числі й до Новорічних свят. При цьому зазначив, що центральну ялинку у селищі цьогоріч  не встановлюватимуть, бо через війну у всіх нині  не той  настрій, мовляв, святкуватимемо вже після нашої Перемоги, а от дітей порадувати подарунками та відзначити, тих, хто працював  упродовж року плідно, порадив керівникам,  – було б таки варто.    Як і варто подякувати Збройним силам України за те, що ми маємо гарну можливість  працювати і таки відзначати важливі події у житті громади. Ну, а плануючи обсяг завдань на тиждень нинішній,  зробив головний акцент на питаннях подальшого забезпечення стабільної роботи в усіх сферах життєдіяльності громади, а відтак -  на її поліпшенні у всіх напрямках. При цьому зауважив, що все і скрізь має бути вчасним: виконані завдання,  надані послуги, подані документи…
08 Грудня, 2023 р., 20:55
🎄Працівники креативного простору «Щедрик» створили казкове зимове містечко з різноманітними локаціями для майстер-класів, інсталяцій та зон відпочинку.
08 Грудня, 2023 р., 16:10
📃6 грудня , в День Збройних сил України, відбулась зустріч  представників колективу пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України. Вінницька область» з членами родин загиблих військовослужбовців Тульчинського району, які стали на захист Батьківщини та віддали своє життя у російсько-українській війні, починаючи з лютого 2014, завершуючи лютим 2022 року.
08 Грудня, 2023 р., 14:50
З 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проходить Міжнародна інформаційна кампанія "16 ДНІВ активізму проти гендерно зумовленого насильства", яка інформує про цю проблему та закликає протидіяти будь-яким формам гендерно зумовленого насильства чи домашнього насильства.
08 Грудня, 2023 р., 14:05
❄Зимова риболовля – це особливий вид дозвілля, який важко порівняти з літнім відпочинком. Як правило, з ним  не розлучаються тільки завзяті і загартовані рибалки, для кого риболовля – не просто заняття, а спосіб життя!
07 Грудня, 2023 р., 15:30
🕯️Сьогодні Крижопільська громада у скорботі зустріла траурний кортеж загиблого Героя України Анатолія Івановича ПАПШОЮ, який загинув під час виконання бойового завдання. Героя вшанували живим коридором та державною символікою. 
07 Грудня, 2023 р., 09:30
Сьогодні у сесійній залі Крижопільської селищної  ради відбулося урочисте зібрання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.  Учасники зібрання насамперед  хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність і  незалежність нашої держави та подякували нашим Захисникам і Захисницям за те, що маємо можливість  жити і працювати на мирній території, під мирним небом.
07 Грудня, 2023 р., 08:30
Шановні депутати, працівники та ветерани місцевого самоврядування!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних