Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

14 Грудня, 2023 р., 16:00
14 грудня 2023 року своє чергове засідання провела постійна комісія селищної ради з питань бюджету, фінансів та  соціально-економічного  розвитку. В роботі комісії взяв  участь секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.
14 Грудня, 2023 р., 15:05
14.12.2023 року в Крижопільській  селищній раді відбулось засідання комісії з  розгляду матеріалів щодо надання разової грошової допомоги за зверненнями громадянам у невідкладних випадках за рахунок коштів місцевого бюджету. Його провів секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.  На засіданні в основному розглядались заяви  з приводу  надання грошової допомоги на лікування. Їх  детально обговорено  та всім, хто звернувся,  надано таку допомогу. Загальна сума, яку буде виділено на невідкладні потреби громадян,  становить 36 000 грн.
14 Грудня, 2023 р., 13:30
14 грудня 2023 року о 9  годині 30 хвилин у залі засідань Крижопільської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради, яке провів секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН.
14 Грудня, 2023 р., 13:10
На виконання наказу начальника обласної військової адміністрації Борзова С.С. від 28 червня 2023 року №873 «Про затвердження Плану ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації та забезпечення досягнення планових показників змін» зі змінами проводиться робота щодо забезпечення цифрового розвитку області.
14 Грудня, 2023 р., 11:45
Поряд із війною, на якій сьогодні гинуть кращі з кращих, боронячи рідну землю,  у житті українців Чорнобиль так само  є болючою раною, відлунням гіркої  біди і  великих утрат. Масштаби аварії та її  наслідків стали найбільшими  в історії нашої планети, а героїзм учасників ліквідації аварії на ЧАЕС врятував мільйони життів та цілий світ.
14 Грудня, 2023 р., 08:35
Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!
13 Грудня, 2023 р., 16:35
З метою недопущення вогневого ураження місць проведення  заходів за участю керівного складу ЗСУ України, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування наполегливо рекомендуємо  утриматись від розміщення у ЗМІ, соціальних мережах та на телеграм-каналах інформації про проведення зборів, засідань, нарад та інших масових  заходів.
13 Грудня, 2023 р., 14:40
Працівники органів виконавчої влади, дошкільних закладів освіти, комунальних підприємств, установ  та  організацій  Крижопільської територіальної громади напередодні Новорічних та Різдвяних свят взяли  активну участь у благодійній акції «Солодощі для Захисників» І в результаті «назбирали» різної смакоти – цукерок, печива, зефіру, мармеладу, меду, горіхів, чаю, кави, сала (бо як же без нього!) і багато іншого - аж 76 картонних коробок.  До смаколиків  спакували ще й  дитячі малюнки,  листівки із теплими вітаннями та  побажаннями Захисникам берегти себе і  якнайскоріше здобути Перемогу. Зверху на коробках наклеїли логотип Крижопільської громади – відтак воїни відразу довідаються звідки  гостинці. Та  не  це   важливо. Важливо те, щоб, отримавши нашу «солодку» вдячність,  Захисники і Захисниці  там, на передових позиціях боротьби із ворогом, хоч трішечки відчули  тепло рідних домівок і новорічну  атмосферу свят. Дуже сподіваємось на це …
13 Грудня, 2023 р., 13:45
Як інформує  Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Вінницькій області, 10 січня 2024 року - останній термін подання звіту 1 А-аквакультура. А тому  всі суб’єкти аквакультури зобов’язані подати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури до 10 січня, наступного за звітним роком,  за формою № 1 А-аквакультура (річна)  (ч. 2 ст. 5 Закону України «Про аквакультуру»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних