Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

18 Грудня, 2023 р., 15:35
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує суб’єктам господарювання про необхідність дотримання  норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Відтак, всі розрахункові операції мають проводитися через належним чином зареєстровані РРО/ПРРО. Просимо громадян долучитися до боротьби з контрабандою. Будьте відповідальними, подбайте про захист власних прав - при придбанні товарів чи послуг вимагайте розрахунковий документ! У разі відмови продавця видати документ – телефонуйте за номером  (066) 8930430. Від усвідомлення власної ролі та місця кожного з нас залежить формування духу єдності. Давайте об’єднаємо наші зусилля та спільно працюватимемо на пришвидшення нашої Перемоги над ворогом.
18 Грудня, 2023 р., 14:57
ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників на те, що Державна казначейська служба України на своєму вебпорталі розмістила інформацію щодо роботи банків у період завершення бюджетного 2023 року та початку 2024 року.
18 Грудня, 2023 р., 14:40
Сьогодні, 18 грудня, минає рік, як війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала життя  відважного і хороброго воїна,  нашого земляка, жителя Крижополя Тарахкала Олександра Степановича. Він, солдат 38 ОСБ,  виконуючи бойове завдання, загинув   біля населеного пункту Красногорівка Донецької області, захищаючи Україну,  для якого та була понад усе. І яку він любив понад усе. А ще понад усе  любив життя, матусю, сестричку, любив тих, з ким було добре поруч – близьких, друзів, знайомих… Любив і пішов захищати всіх їх і всіх нас. А тому біль утрати – на всіх один. І пам’ять про нашого Героя - на всіх одна.  І  шана йому від усіх нас, і вдячність.
18 Грудня, 2023 р., 12:00
Сьогодні, 18 грудня, Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН провів щотижневу понеділкову  нараду, в якій взяли участь  секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК,   керівники структурних підрозділів  та керівники комунальних підприємств.
15 Грудня, 2023 р., 14:50
В основу розрахунків бюджету громади покладено показники, визначені  Законом  України «Про Державний бюджет України на 2024 рік», прийнятим 09 листопада 2023 року,  з урахуванням норм діючого Податкового і Бюджетного кодексів, а також відповідно до прогнозних показників економічного і соціального розвитку громади.
15 Грудня, 2023 р., 14:45
Сьогодні, 15 грудня, у залі засідань Крижопільської селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА  відбулось чергове засідання виконавчого комітету Крижопільської  селищної ради. Члени виконкому  розглянули 47 питань, винесених на порядок денний. Зокрема, підтримали проєкти рішень  щодо збільшення обсягів фінансування за програмою комплексної підтримки Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та за програмою  організації харчування  учнів навчальних закладів загальної середньої освіти і  вихованців дошкільної освіти. Ухвалили рішення  щодо розвитку  фізичної культури і спорту у  громаді та проведення  фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри» серед учнів та учениць закладів загальної середньої освіти у грудні поточного року; щодо моніторингу об’єктів культурної спадщини громади у 2024 році з метою їх збереження. Затвердили фінансові звіти та плани комунальних підприємств громади  за 2021-2023 роки  та на 2024-й; проєкти рішень  про зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік та про  сам бюджет на 2024 рік…
15 Грудня, 2023 р., 09:45
Шановні працівники суду!
14 Грудня, 2023 р., 17:00
14 грудня секретар Крижопільської селищної ради  Ігор Василишин  провів засідання погоджувальної ради,  на якому  було розглянуто та обговорено  порядок денний сесії селищної  ради, яка відбудеться 22 грудня. Водночас  засідання було завершальним етапом зібрань  постійних депутатських комісій, на яких розглянуто усі  запропоновані  на сесію проєкти  рішень. Усього на порядок денний погоджувальної ради було винесено 40 питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних