Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

05 Грудня, 2023 р., 16:45
Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.
05 Грудня, 2023 р., 15:00
У грудні  Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.
05 Грудня, 2023 р., 14:20
Аналізуючи обсяг зробленого, вкотре  переконуємося, що  наші комунальники  не на словах,  а на ділі демонструють свої можливості та вміння залучати  оновлену дорожню техніку для виконання робіт з поточного ямкового ремонту дорожнього покриття комунальних доріг селища Крижопіль.
05 Грудня, 2023 р., 08:15
Шановні волонтери! Шановні друзі!
04 Грудня, 2023 р., 16:20
На понеділковій  апаратній нараді, 4 грудня, яку провела заступниця Крижопільського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК із керівниками структурних підрозділів селищної ради та комунальних підприємств, були обговорені актуальні питання життя громади у всіх  її сферах  у діапазоні  найголовніших  подій, що відбулися минулого тижня,  і  -  найголовніших  завдань   на тиждень поточний.
04 Грудня, 2023 р., 15:40
6 грудня, у День Збройних сил України, відбудеться відкриття Алеї пам’яті загиблих Героїв Крижопільської громади, на якій увіковічнено імена наших воїнів-земляків, котрі  віддали своє життя  заради   майбутнього  кожного із нас  і тепер оберігають Україну із Небес.  Захід  заплановано на  8.50 год.  біля адміністративної будівлі Крижопільської селищної ради.
04 Грудня, 2023 р., 14:25
Мужньо виконуючи військовий обов’язок та завдання, пов’язані  із  захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, у районі населеного пункту Первомайське  Донецької області  під час  штурмових дій противника 10.10.2023  року отримав поранення, несумісне із життям, наш захисник – старший стрілець 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти військової частини А 2980  старший солдат  Папшоя  Анатолій Іванович, 1965 року народження, житель с. Голубече.
04 Грудня, 2023 р., 13:45
🔶Повномасштабна війна, на жаль, додала викликів,  змусила тисячі людей вчитися жити по-новому. Це військові, які отримали інвалідність, захищаючи державу від ворога, цивільні, що зіткнулися з його агресією. Загалом в Україні близько 3 млн осіб з інвалідністю♿️

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних