Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

14 Серпня, 2023 р., 10:56
Протягом тижня з 07 серпня  по 11 серпня 2023 року – працівниками відділу соціальної роботи з сім’ями/ особами, які перебувають в СЖО комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» проводилась робота з клієнтами. А саме: практичним психологом  проведено ряд індивідуальних консультацій з отримувачами послуг: особи з інвалідністю, та члени родин Захисників та Захисниць України, опікунські сім’ї. Також проведено  групове заняття  та семінар «Самодопомога+». На курсі було проговорено, як важливо проявляти доброту до себе та до інших; як різкі судження про себе можуть стати на заваді проявів доброти до себе та життю згідно з власними цінностями.
28 Липня, 2023 р., 14:09
Крижопільська селищна рада отримала  гуманітарну допомогу в рамках проекту "Гуманітарна допомога для України",  який реалізовує Solidarity Fund PL, (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Республіка Польща) у партнерстві з BGK - wspieramy rozwój firm (Банк Господарства Крайового) та за кошти Європейського Союзу European Commission. Генератори будуть спрямовані для забезпечення безперебійної роботи закладу освіти та комунального закладу у випадку критичної ситуації. Взуття та спальні мішки дадуть змогу забезпечити значну підтримку сім'ям в уразливих ситуаціях для забезпечення основних потреб.
10 Липня, 2023 р., 16:03
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» інформує про сімейні форми виховання
17 Травня, 2023 р., 15:59
Наш автомобіль в'їжджає в село... Тихе, тепле, квітуче... Все потопає в зелені, квітах, видніються рівні рядочки на городах, перші покоси сіна, п'янить запах цвіту... Це  неймовірно красиве село, яке ЖИВЕ, продовжує триматися. Тут народжуються діти..., тут їх виховують, плекають, співають колискових, вчать любити рідний край,  і... проводжають  захищати
10 Травня, 2023 р., 16:02
Сім'я - це міцний і надійний тил для Захисників та Захисниць. Кожен, хто зараз воює, чітко усвідомлює, що за його плечима сім'я, рідні, близькі , які з нетерпінням чекають їх з перемогою живими, здоровими, справжніми ГЕРОЯМИ.
03 Травня, 2023 р., 15:44
Ця виплекана мрія міцно стиснула серце  кожної матері, дружини, доньки  чи сина наших Захисників. Мрія про Перемогу, Мир, повернення додому  наших рідних ГЕРОЇВ обов'язково збудеться! Так, вони Герої, вони боронять нашу рідну землю !
01 Травня, 2023 р., 16:48
Про своє мальовниче село, про свої краєвиди, про славних господарів, про своїх ЗАХИСНИКІВ і взагалі, про добрих і щирих людей може годинами розповідати ця тендітна красива жінка - староста  с. Шарапанівки ЛЮБОВ ПЕТРІВНА  КОВБАСЮК. А коли запитуєш у жителів, як їм живеться, то чуєш : " А в нас староста горою за людей". Ось цим і все сказано. Любов Петрівна  знає , що таке сьогоднішня війна і  разом з сельчанами тримає  в собі віру в ПЕРЕМОГУ,  адже син у неї не в затінку, а там... на війні... кадровий офіцер, командир. То хто , як не вона  знає потреби кожного в селі?
19 Квітня, 2023 р., 09:58
      Перлина Крижопілького краю - ЖАБОКРИЧ
24 Березня, 2023 р., 11:37
Він не зламався! Він - наш Герой!
07 Лютого, 2023 р., 16:13
"Сімейні форми виховання". За такою назвою 7 лютого 2023 року пройшла бесіда з особами, які перебувають на обліку у Крижопільському управлінні Тульчинської філії Вінницького обласного центру зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних