Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

08 Травня, 2024 р., 10:05
  7 травня 2024 року в приміщенні  КУ " Центр надання соціальних послуг Крижопільської ради"  відбулася група зустрічі  із сім'ями з дітьми.       Під час заходу, проведеного завідувачем відділення Денного центру соціально- психологічної допомоги ,  діти разом з батьками виготовляли ЧЕРВОНІ МАКИ-  символ пам'яті та примирення.   🔹Ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об'єднані Нації. Пам'ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.      🔹Тому,  мета зустрічі мала виховний характер, а саме:      - Виховувати шану , повагу та пам'ять  до полеглих  у справедливій боротьбі за свободу, честь, гідність людини;      - Прививати любов до України, до сім'ї, до родини;      - Розвивати творчі здібності, креатив у спільній роботі дітей та батьків;        - Вчитися цінувати сімейні та українські традиції, Дні пам'яті та шани.       🔹Діти з радістю виконували завдання, допомагали один одному, вміло користуючись канцелярським приладдям.       За сприяння керівництва Крижопільської  селищної ради , депутата Вінницької обласної ради Юрія ВАСИЛИШЕНА, директора Центру Людмили ГОНЧАРУК всім учасникам заходу роздано смаколики та засоби гігієни.          🔸 Такі спільні виховні заходи дають можливість  розвивати у дітей  прагнення до кращого майбутнього, запобігати проявам домашнього насильства ,  сімейних конфліктів, адже спільна праця і відпочинок, любов та повага-   є головним успіхом у  створенні  щасливої родини.
07 Травня, 2024 р., 13:30
 07.05.2024 року заступником директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» у приміщенні Крижопільського управління Тульчинської філії Вінницького обласного центру зайнятості було вчергове проведено інформаційну кампанію на тему: «Сімейні форми виховання. Патронат над дитиною».
06 Травня, 2024 р., 16:30
Розвиватися, набувати досвіду , ділитися власними напрацюваннями у сфері  надання якісних соціальних послуг, для директорки КУ "ЦНСП Крижопільсьської селищної ради" Людмили ГОНЧАРУК, є пріоритетом в її роботі та турботою про тих , хто цього потребує.   🔸 Нещодавно Людмила Володимирівна стала учасником відбору  фасилітаторів ( ведучих) з проведення   груп з  взаємопідтримки/ взаємодопомоги для  сімей з дітьми, з числа вразливих категорій у територіальних громадах !     🔹З 29 квітня по 1 травня,   в рамках проєкту " Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату", захід  проходив в  м. Івано- Франківськ
03 Травня, 2024 р., 17:00
🔸 Великдень українці завжди святкують  радісно, піднесено, щиро вітаються та зичать один одному добра.  🎋Великоднє свято та підготовка до нього  сприяє відродженню звичаїв та обрядів нашого народу, примножує його традиції, а головне,  виховує почуття любові до свого народу, до сім'ї та родини, розвиває кращі якості  національного характеру.    🍔Сімейні традиції згуртовують родину,  дають можливість спільно працювати та відпочивати, дбати один про одного, дарувати тепло та ласку найріднішим.    ✅ Завідуючою відділення Денного  центру соціально-психологічного допомоги  сім'ям/ особам, які постраждали від домашнього насильства, Галиною  КОВАЛЬ проведено майстер - клас  по виготовленню Великодніх кошиків, як одного із атрибутів та символів свята , із  особами, які вчиняють  насильство.    В ході виховної частини   заходу була найважливіша мета : дати можливість усвідомити цінність сімейних відносин, повагу, взаєморозуміння та турботу , повагу.
01 Травня, 2024 р., 17:00
 30 квітня 2024 року у місті Вінниця заступником директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» було відвідано захід на тему: «Цифровізація соціальних послуг: кейс-менеджмент як ключовий інструмент».
01 Травня, 2024 р., 13:45
На сьогодні  дуже важливим для українських родин є дотримання сімейних традицій. Адже вони зближують всіх рідних, роблять сім’ю міцною і дружною. Дуже гарною у їх переліку є традиція святкування Великодня…
16 Квітня, 2024 р., 16:57
16 квітня 2024 року біля " Червоної лави" - НІ - НАСИЛЬСТВУ, в центрі селища проходив інформаційно - просвітницький захід КУ "ЦНСП Крижопільської селищної ради", організований завідувачем відділу Денного центру соціально- психологічної допомоги Галиною КОВАЛЬ та завідувачем відділу соціальної роботи Ольгою ПИШНЯК. Разом із фахівцями із соціальної роботи Оксаною ПОБЕРЕЖНОЮ, Вікторією КОЛОДІЙ та Іриною СНІГУР поінформовано та розповсюджено більше 200 буклетів.
11 Квітня, 2024 р., 14:02
Ось і завершився 1-й квартал 2024 року. Час звіту, час початку нових здобутків...
10 Квітня, 2024 р., 10:06
Поганий той вихователь, який не пам'ятає свого дитинства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних