Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

28 Березня, 2024 р., 13:15
Під час роботи , розглянуто та опрацьовано Державний стандарт соціальної послуги КОНСУЛЬТУВАННЯ, відповідно до Наказу Міністерства соціальної політики №678, з метою ефективності та результативності надання соціальних послуг.
28 Березня, 2024 р., 13:10
ПАТРОНАТ над дитиною - професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
28 Березня, 2024 р., 13:00
За дорученням директора КУ "ЦНСП Крижопільської селищної ради " Людмили ГОНЧАРУК, зустріч була організована заступником директора Центру Христиною БУРКАЛО та завідувачем відділення Денного Центру Галиною КОВАЛЬ.
13 Березня, 2024 р., 11:35
Дитина — дзеркало сім'ї: як у краплі води відбивається сонце — так у дітях відбивається моральна чистота матері й батька.
13 Березня, 2024 р., 11:30
Ментальне здоров'я , відпочинок, позитивний настрій - запорука гарної та плідної праці в колективі. Тому в КУ "ЦНСП запроваджено щотижневе емоційне та професійне розвантаження працівників.
13 Березня, 2024 р., 11:25
   05 та 06 березня 2024 року заступником директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» спільно з практичним психологом Центру було взято участь у навчанні на тему: «Самодопомога плюс: груповий курс управлінням стресу».
13 Березня, 2024 р., 11:20
5 березня 2023 року, в КУ "ЦНСП Крижопільської селищної ради", завідувачем відділення соціальної роботи з сім'ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах Ольгою ПИШНЯК проведено групу взаємопідтримки з матерями та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.
13 Березня, 2024 р., 11:15
4 березня 2024 року, працівниками КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради", а саме - завідуючою відділення Денного центру соціально- психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства Галиною КОВАЛЬ, практичним психологом Наталею КОВАЛЬ, спільно з Начальником сектору превенції відділення №1 Тульчинського РВП капітаном поліції Максимом СЛОБОДЯНОМ та дільничним офіцером поліції відділення №1 Тульчинського РВП лейтенантом поліції Лілією ДОЛЬЧУК , проведено рейд в с. Тернівка та смт Крижопіль в сім'ї, в яких зафіксовано факти домашнього насильства, насильства за ознакою статі та в такі, в яких є загроза його вчинення.
13 Березня, 2024 р., 11:10
1 березня 2024 року, в КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради", відбулася нарада працівників правоохоронних органів- Максима СЛОБОДЯНИКА, головного
22 Лютого, 2024 р., 12:40
З початком повномасштабного вторгнення російських військ на території України  багато людей опинились у стані кризи. Втрата роботи, майна та звичного способу життя негативно  впливають  на психоемоційний стан. Групи підтримки допоможуть учасникам знайти людей, які переживають подібні події, та зменшити наслідки травматичних подій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних