Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

15 Вересня, 2023 р., 17:13
15 вересня на Фонтанній площі смт Крижопіль Директор " ЦНСП Крижопільської селищної ради" Людмила ГОНЧАРУК та Начальник служби у справах дітей Крижопільської селищної ради Віта КОВАЛЬ разом із працівниками установ до ДНЯ УСИНОВЛЕННЯ провели Акцію "Кожній дитині потрібна родина".
15 Вересня, 2023 р., 11:25
Любов є найважливішою потребою усіх дітей і однією з основних передумов позитивної поведінки дитини. Батьківська любов допомагає дитині формувати впевненість у собі, викликає почуття власної гідності.
11 Вересня, 2023 р., 11:03
В п'ятницю 8 вересня в КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» відбулася надзвичайно важлива зустріч, на яку було запрошено нашого ГЕРОЯ, ветерана АТО/ООС, мужнього, сильного, справжнього патріота, людини, яка витримала, вистояла в російському полоні одинадцять місяців ОЛЕКСАНДРА МОСКВІТЕНКА.
08 Вересня, 2023 р., 10:22
З метою надання соціальних послуг догляду вдома та натуральної допомоги завідуючою відділення соціальної допомоги вдома Галиною ПАВЛИШЕНОЮ та фахівцем відділення Юлією ТІХОНЕНКО було обстежено сім'ї та особи, котрим надається послуга ДОГЛЯД ВДОМА в Жабокрицькому старостинському окрузі - с. Павлівка та Жабокрич. Проведено бесіди з людьми про їх потреби та належне виконання соціальними робітниками своїх обов'язків.
07 Вересня, 2023 р., 11:31
Незважаючи на дощ, спеку, холод, свята чи будні , фахівці готові прийти на допомогу своїм нинішнім і потенційним клієнтам у вирішенні їхніх життєво необхідних питань.
18 Серпня, 2023 р., 17:44
16.08.2023 року працівники комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради" відвідали  потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання з метою проведення оцінювання потреб.  За результатами визначених потреб з’ясовано, що всі потерпілі потребують  постійного стороннього догляду 24/7 та засобів реабілітації, а саме: багатофункціональна  інвалідна коляска, ліжко функціональне механічне, протипролежневі подушки. Крім того, хочеться зазначити, що люди з інвалідністю є частиною суспільства, а не тільки об’єктом благодійництва чи «жертва» хвороби.  Людина з інвалідністю — не з касти недоторканих, а звичайна людина з неповторним характером, своїми слабкостями та сильними сторонами, своїми мріями. Люди з інвалідністю — нічим не кращі й не гірші від усіх інших людей. Усі різні — усі рівні. 
17 Серпня, 2023 р., 15:11
  Що таке      “САМОДОПОМОГА ПЛЮС” ?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних