Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

15 Липня, 2022 р., 13:15
Це – соціальна послуга, яку можна отримати протягом 24 годин після повідомлення про кризову ситуацію. До прикладу, якщо людина повідомила про насильство в сім’ї чи втрату дому. Спеціалісти надають екстрену юридичну, медичну або психологічну допомогу і притулок.
08 Липня, 2022 р., 11:48
ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
04 Липня, 2022 р., 16:47
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг  Крижопільської селищної ради» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади практичного психолога.
30 Червня, 2022 р., 08:20
Дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) – окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
28 Червня, 2022 р., 13:43
Працівники комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради 22 червня 2022 року взяли участь в онлайн семінарі "Організація роботи з сім'ями та дітьми в умовах війни" за сприяння міжнародної благодійної організації "Партнерство кожній дитині".
21 Червня, 2022 р., 09:17
Це – соціальна послуга, що допомагає інтегруватися у соціумі людям, які тривалий час спілкувалися тільки з обмеженим колом людей (через інвалідність, вік, інші чинники) чи перебували у закритих закладах. Йдеться, до прикладу, про дітей, яких виховували в інтернатах.
08 Червня, 2022 р., 10:55
07 червня завідувач відділення із соціальної роботи з сім’ями, особами які перебувають в складних життєвих обставинах Тетяна МАТКОВСЬКА, фахівці із соціальної роботи Ольга ПИШНЯК, Оксана ПОБЕРЕЖНА, Галина КОВАЛЬ провели інформаційно - профілактичну акцію «Маршрут здоров’я» для дітей Крижопільської територіальної громади, сім’ї, яких є отримувачами послуг при КУ “ЦНСП Крижопільської селищної ради».
31 Травня, 2022 р., 16:45
У цей складний для нас усіх час потреба психологічної допомоги є вкрай актуальною. Дорослі та діти, які перебувають у гострому стресовому стані, потребують зовнішньої підтримки.
27 Травня, 2022 р., 11:49
Кожен з нас опинявся в ситуації, коли звертався за підтримкою чи допомогою до батьків чи друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.
19 Травня, 2022 р., 13:26
У комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» функціонує відділення соціальної допомоги вдома, яке забезпечує надання соціальних послуг догляд вдома та натуральна допомога на основі акту оцінки потреб особи, медичного висновку про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі та визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги згідно зі змінами до Державного стандарту догляду вдома від 16.06.2021 р. № 335 та Державним стандартом соціальної послуги натуральної  допомоги від 25.03.2021 р. № 147.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних