Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

08 Квітня, 2022 р., 15:40
На жаль, війна триває…Уже 44-й день ми всі працюємо в посиленому режимі на користь нашої держави, для нашої перемоги над окупантом.
25 Березня, 2022 р., 11:49
За час здійснення російською федерацією повномасштабного вторгнення на територію України тисячі наших співгромадян втратили рідних і близьких, своє житло і майно, можливість спокійно жити і працювати у звичному режимі.
25 Січня, 2022 р., 09:53
В комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» функціонує відділення соціальної допомоги вдома, яке забезпечує надання соціальної послуги догляду вдома: особам похилого віку, у тому числі з когнітивними розладами; особам з інвалідністю, у тому числі з психічними та поведінковими розладами (крім осіб, які страждають на психічні розлади і вчинили суспільно небезпечні діяння та отримують амбулаторну психіатричну допомогу в примусовому порядку за рішенням суду), дітям з інвалідністю віком від трьох до 18 років, особам з тяжкими формами захворювання (у тому числі до встановлення інвалідності), які не здатні (частково нездатні) до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.
20 Січня, 2022 р., 11:20
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує прийом документів на заміщення вакантної посади фахівця із соціальної роботи.
04 Листопада, 2021 р., 08:36
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує онлайн-фестиваль для дітей та осіб з інвалідністю «Повір у себе і в тебе повірять інші».
26 Жовтня, 2021 р., 15:55
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує прийом документів на заміщення вакантної посади соціального робітника відділення  соціальної допомоги вдома  с. Шарапанівка.
21 Жовтня, 2021 р., 15:17
 21 жовтня в залі засідань Крижопільської селищної ради  проведено навчально – методичний семінар на тему: “Порядок механізму міжвідомчої  взаємодії суб’єктів з попередження, виявлення та подолання або мінімізації складних життєвих обставин для сімей з дітьми та осіб»”, за участю заступника селищного голови Валентини Чабанюк,   поліцейських офіцерів громади Миколи Онищука, Олега Томашенка,  начальника сектору превенції  Тульчинського РВП відділення поліції №1 Максима Слободяна, директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» Інни Завертайло, завідувача відділення із соціальної роботи з сім’ями/особами, які перебувають в складних життєвих обставинах Тетяни  Матковської, фахівців із соціальної роботи Оксани Побережної, Альони Тернавської, Ольги Пишняк та практичного психолога Лесі Обертайло, начальника служби у справах дітей Віти Коваль, спеціалістів Тетяни Горбатенко та Мирослави Борисюк.
01 Жовтня, 2021 р., 08:45
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних