Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

08 Червня, 2022 р., 10:55
07 червня завідувач відділення із соціальної роботи з сім’ями, особами які перебувають в складних життєвих обставинах Тетяна МАТКОВСЬКА, фахівці із соціальної роботи Ольга ПИШНЯК, Оксана ПОБЕРЕЖНА, Галина КОВАЛЬ провели інформаційно - профілактичну акцію «Маршрут здоров’я» для дітей Крижопільської територіальної громади, сім’ї, яких є отримувачами послуг при КУ “ЦНСП Крижопільської селищної ради».
31 Травня, 2022 р., 16:45
У цей складний для нас усіх час потреба психологічної допомоги є вкрай актуальною. Дорослі та діти, які перебувають у гострому стресовому стані, потребують зовнішньої підтримки.
27 Травня, 2022 р., 11:49
Кожен з нас опинявся в ситуації, коли звертався за підтримкою чи допомогою до батьків чи друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.
19 Травня, 2022 р., 13:26
У комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» функціонує відділення соціальної допомоги вдома, яке забезпечує надання соціальних послуг догляд вдома та натуральна допомога на основі акту оцінки потреб особи, медичного висновку про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі та визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги згідно зі змінами до Державного стандарту догляду вдома від 16.06.2021 р. № 335 та Державним стандартом соціальної послуги натуральної  допомоги від 25.03.2021 р. № 147.
08 Квітня, 2022 р., 15:40
На жаль, війна триває…Уже 44-й день ми всі працюємо в посиленому режимі на користь нашої держави, для нашої перемоги над окупантом.
25 Березня, 2022 р., 11:49
За час здійснення російською федерацією повномасштабного вторгнення на територію України тисячі наших співгромадян втратили рідних і близьких, своє житло і майно, можливість спокійно жити і працювати у звичному режимі.
25 Січня, 2022 р., 09:53
В комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» функціонує відділення соціальної допомоги вдома, яке забезпечує надання соціальної послуги догляду вдома: особам похилого віку, у тому числі з когнітивними розладами; особам з інвалідністю, у тому числі з психічними та поведінковими розладами (крім осіб, які страждають на психічні розлади і вчинили суспільно небезпечні діяння та отримують амбулаторну психіатричну допомогу в примусовому порядку за рішенням суду), дітям з інвалідністю віком від трьох до 18 років, особам з тяжкими формами захворювання (у тому числі до встановлення інвалідності), які не здатні (частково нездатні) до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.
20 Січня, 2022 р., 11:20
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує прийом документів на заміщення вакантної посади фахівця із соціальної роботи.
04 Листопада, 2021 р., 08:36
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує онлайн-фестиваль для дітей та осіб з інвалідністю «Повір у себе і в тебе повірять інші».
26 Жовтня, 2021 р., 15:55
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» оголошує прийом документів на заміщення вакантної посади соціального робітника відділення  соціальної допомоги вдома  с. Шарапанівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних