Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

26 Лютого, 2024 р., 17:00
Хочете розвивати власну справу❓
26 Лютого, 2024 р., 16:40
За підсумками другої у 2024 році хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів визначено 35 переможців, які отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу 17 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 327 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, загалом вони отримають гранти на 140 млн грн. 
26 Лютого, 2024 р., 15:30
Від початку 2024 року понад 1 000 українських родин взяли кредити на придбання житла за програмою єОселя на 1,8 млрд грн. Від старту програми кредити вже отримали 7 400 родин на загальну суму 11,2 млрд грн.
23 Лютого, 2024 р., 10:55
Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану - щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та землекористувачів. Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству. 
23 Лютого, 2024 р., 10:10
22 лютого 2024 рок Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт №6401 про внесення змін до Закону "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування. 
23 Лютого, 2024 р., 09:20
ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що підпунктом 2 пункту 1 постанови КМУ від 29.07.2022 р. №894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)», встановлено, що з 1 січня 2024 року торговці, які провадять господарську діяльність у населених пунктах з чисельністю населення від 5 тис. осіб, повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги). При цьому торговцям забороняється у будь-який спосіб обмежувати право держателя електронного платіжного засобу обирати для здійснення розрахунків будь-який електронний платіжний засіб платіжних систем відповідно до норм Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги». Відтак, суб’єкти господарювання при наданні послуги перевезення пасажирів повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків, у тому числі за допомогою електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв під час оплати за проїзд, безпосередньо в салоні автотранспортних засобів таксі, маршрутних міських та міжміських перевезень. Крім того, суб’єкти господарювання зобов’язані дотримуватися вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». А саме: під час здійснення розрахунків за надані послуги в обов’язковому порядку споживачу необхідно видати розрахунковий документ встановленої форми та змісту.
20 Лютого, 2024 р., 13:20
Міністерство економіки України у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємців.
19 Лютого, 2024 р., 15:20
Хочете розвивати власну справу❓ Не знаєте як і звідки можна залучити ресурси на бізнес❓ Мрієте про бізнес, але не знаєте як і з чого почати❓ Потрібен якісний бізнес-план?❓ Потрібна допомога з питань ведення бізнесу чи щоб підготувати документи для участі в конкурсах для бізнесу❓
16 Лютого, 2024 р., 11:35
Роботодавці можуть подавати заявки вже від сьогодні. Для цього потрібно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних