Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

15 Лютого, 2024 р., 08:00
За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України,  з початку 2024 року 6,2 млн гривень виплатили 2 агропідприємствам у рамках урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу єРобота. Гроші будуть спрямовані на розвиток садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства.
12 Лютого, 2024 р., 17:00
📢Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Крижопільської громади взяти участь в інформаційних семінарах щодо доступних ресурсів для бізнесу та початківців, які відбудуться 🗓️27 лютого у залі засідань Крижопільської селищної ради:
09 Лютого, 2024 р., 10:20
У рамках проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з ВПО, в Україні» розпочато прийом заявок на безоплатні бізнес-консультації для мікро- та малого бізнесу, а також для тих, хто тільки планує створити власне підприємство. Виконуючим партнером ініціативи є Мережа Центрів Інформаційної підтримки бізнесу.
07 Лютого, 2024 р., 10:40
Цього року аграрії, в тому числі з деокупованих областей, можуть знову скористатись державними програмами підтримки. Зокрема, будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець. Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький під час виступу на засіданні «Аграрний сектор в умовах війни: державна підтримка. Доступні програми. Мобілізація».
07 Лютого, 2024 р., 10:20
До весни залишилося  менше чотирьох тижнів, отже, не за горами старт весняно-польових робіт. У цей час аграрії  традиційно постають перед потребою забезпечити свої господарства насінням, засобами захисту рослин та добривами. Водночас чи не всі українські агровиробники сьогодні стикаються з браком фінансування для купівлі потрібних ресурсів. Для того,  щоб допомогти мікро-, малим та середнім агровиробникам вирішити цю проблему, Програма USAID АГРО підтримала  партнерів з приватного сектору – компанії-постачальників Адама Україна, Ukravit, Агро Арена — у розробці та реалізації проєктів товарного кредитування. Як це працює?
05 Лютого, 2024 р., 13:35
Відповідно до Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Крижопільській територіальній громаді на 2021-2027 роки Крижопільська селищна рада спільно з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області планують проведення інформаційно-освітніх заходів щодо підтримки активних мешканців та місцевих підприємців громади у створенні та розвитку підприємницьких ініціатив.
02 Лютого, 2024 р., 13:40
Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування в межах підготовки до весняної посівної кампанії ярих культур під урожай 2024 року. Метою опитування є оцінка попередніх планів сільгоспвиробників.
01 Лютого, 2024 р., 12:00
30 січня 2024 комісією з  обстеження   суб’єктів господарювання щодо правомірності здійснення підприємницької діяльності, повноти сплати податків і зборів до місцевого бюджету, моніторингу легалізації найманої праці на території громади у складі  представників Крижопільського сервісного центру ГУ ПФУ у Вінницькій області, ГУ ДПС у Вінницькій області, фінансового управління селищної ради, відділу економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради, відділення поліції № 1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницької області проведено опитування на предмет документального підтвердження правомірності здійснення торговельної діяльності суб’єктами господарювання на території громади. Першим об’єктом для такого опитування було обрано місцевий ринок.
30 Січня, 2024 р., 12:00
В Україні запрацював Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві - https://pcgf.com.ua/ 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних