Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

14 Грудня, 2023 р., 13:10
На виконання наказу начальника обласної військової адміністрації Борзова С.С. від 28 червня 2023 року №873 «Про затвердження Плану ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації та забезпечення досягнення планових показників змін» зі змінами проводиться робота щодо забезпечення цифрового розвитку області.
13 Грудня, 2023 р., 13:45
Як інформує  Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Вінницькій області, 10 січня 2024 року - останній термін подання звіту 1 А-аквакультура. А тому  всі суб’єкти аквакультури зобов’язані подати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури до 10 січня, наступного за звітним роком,  за формою № 1 А-аквакультура (річна)  (ч. 2 ст. 5 Закону України «Про аквакультуру»).
12 Грудня, 2023 р., 08:30
Як повідомляє Державна податкова служба України, фізичні особи  мають можливість отримати податкову знижку за витратами, здійсненими у 2022 році. Для цього до  31 рудня 2023 року включно необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.
11 Грудня, 2023 р., 16:15
Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» і  пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації,  деокуповані громади, а також у  ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
08 Грудня, 2023 р., 14:05
❄Зимова риболовля – це особливий вид дозвілля, який важко порівняти з літнім відпочинком. Як правило, з ним  не розлучаються тільки завзяті і загартовані рибалки, для кого риболовля – не просто заняття, а спосіб життя!
01 Грудня, 2023 р., 13:55
30 листопада 2023 року  Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» у партнерстві з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА в рамках європейського проєкту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення» провели панельну дискусію на тему: «Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи» на прикладі інноваційного підприємства ТОВ "Villa Milk", в якій взяли участь 2 представники нашої громади, а саме:  головний спеціаліст відділу економічного, регіонального і агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради Марина БЕЗУСЯК і    аграрій  із села Заболотне ФОП Сергій ШТОЮНДА. В складі учасників панельної дискусії  вони відвідали сучасне підприємство із виробництва та переробки молока "Villa Milk", що знаходиться на території с. Каташин Чечельницької громади Гайсинського району. Підприємство є чудовим прикладом упровадження сучасних підходів у сільському господарстві.
01 Грудня, 2023 р., 08:30
29 листопада Президент України підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2024 рік", а раніше, 17 листопада, були внесені зміни до Бюджетного кодексу.
01 Грудня, 2023 р., 08:20
💡 Програму обміну ламп продовжено: Пенсіонери зможуть безкоштовно отримати додатково по 5 світлодіодних ламп  
28 Листопада, 2023 р., 13:45
Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» у  партнерстві з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА в рамках європейського проєкту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення» проводять панельну дискусію на тему: «Партнерство влади та бізнесу  для підтримки агросектора в умовах кризи».
28 Листопада, 2023 р., 09:45
Англійська мова є офіційною де-юре у 58 із 196 країн світу, а де-факто  - й у низці інших країн і територій. Вона є однією з шести мов ООН, а також офіційною мовою ЄС, Ради Європи, Європейської комісії, Європейської асоціації вільної торгівлі та НАТО. Наразі понад 1,5 млрд людей вивчають англійську мову у світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних