Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

08 Грудня, 2023 р., 14:05
❄Зимова риболовля – це особливий вид дозвілля, який важко порівняти з літнім відпочинком. Як правило, з ним  не розлучаються тільки завзяті і загартовані рибалки, для кого риболовля – не просто заняття, а спосіб життя!
01 Грудня, 2023 р., 13:55
30 листопада 2023 року  Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» у партнерстві з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА в рамках європейського проєкту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення» провели панельну дискусію на тему: «Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи» на прикладі інноваційного підприємства ТОВ "Villa Milk", в якій взяли участь 2 представники нашої громади, а саме:  головний спеціаліст відділу економічного, регіонального і агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради Марина БЕЗУСЯК і    аграрій  із села Заболотне ФОП Сергій ШТОЮНДА. В складі учасників панельної дискусії  вони відвідали сучасне підприємство із виробництва та переробки молока "Villa Milk", що знаходиться на території с. Каташин Чечельницької громади Гайсинського району. Підприємство є чудовим прикладом упровадження сучасних підходів у сільському господарстві.
01 Грудня, 2023 р., 08:30
29 листопада Президент України підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2024 рік", а раніше, 17 листопада, були внесені зміни до Бюджетного кодексу.
01 Грудня, 2023 р., 08:20
💡 Програму обміну ламп продовжено: Пенсіонери зможуть безкоштовно отримати додатково по 5 світлодіодних ламп  
28 Листопада, 2023 р., 13:45
Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» у  партнерстві з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА в рамках європейського проєкту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення» проводять панельну дискусію на тему: «Партнерство влади та бізнесу  для підтримки агросектора в умовах кризи».
28 Листопада, 2023 р., 09:45
Англійська мова є офіційною де-юре у 58 із 196 країн світу, а де-факто  - й у низці інших країн і територій. Вона є однією з шести мов ООН, а також офіційною мовою ЄС, Ради Європи, Європейської комісії, Європейської асоціації вільної торгівлі та НАТО. Наразі понад 1,5 млрд людей вивчають англійську мову у світі.
28 Листопада, 2023 р., 08:35
 Координаційна рада з питань Громадського бюджету Крижопільської селищної територіальної громади  визначила, а  голова селищної ради Володимир Василишен  своїм розпорядженням затвердив проєкти-переможці конкурсу «Громадський бюджет», реалізація яких планується  за рахунок коштів громадського бюджету Крижопільської селищної територіальної громади у 2024 році. Ними стали:
24 Листопада, 2023 р., 14:00
 Відповідно до вимог статей 7, 13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", в термін до 15 грудня 2023 року необхідно затвердити план підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік та план-графік здійснення відстеження результативності дії регуляторних актів на 2024 рік та оприлюднити на вебсайті, відповідно до вимог чинного законодавства.
24 Листопада, 2023 р., 10:55
Проєкт «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації Acted при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголошує конкурс на отримання грантів, направлених на підтримку малого підприємництва Вінницької, Одеської і Чернігівської областей.
24 Листопада, 2023 р., 09:40
Вже два місяці фермери з 8  областей України мають можливість отримати безкоштовну допомогу експертів консультаційного Центру розвитку фермерства “Врожай Перемоги”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних