Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

28 Листопада, 2023 р., 08:35
 Координаційна рада з питань Громадського бюджету Крижопільської селищної територіальної громади  визначила, а  голова селищної ради Володимир Василишен  своїм розпорядженням затвердив проєкти-переможці конкурсу «Громадський бюджет», реалізація яких планується  за рахунок коштів громадського бюджету Крижопільської селищної територіальної громади у 2024 році. Ними стали:
24 Листопада, 2023 р., 14:00
 Відповідно до вимог статей 7, 13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", в термін до 15 грудня 2023 року необхідно затвердити план підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік та план-графік здійснення відстеження результативності дії регуляторних актів на 2024 рік та оприлюднити на вебсайті, відповідно до вимог чинного законодавства.
24 Листопада, 2023 р., 10:55
Проєкт «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації Acted при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголошує конкурс на отримання грантів, направлених на підтримку малого підприємництва Вінницької, Одеської і Чернігівської областей.
24 Листопада, 2023 р., 09:40
Вже два місяці фермери з 8  областей України мають можливість отримати безкоштовну допомогу експертів консультаційного Центру розвитку фермерства “Врожай Перемоги”.
24 Листопада, 2023 р., 08:25
До кабінету сільгоспвиробника у Державному аграрному реєстрі додано шар супутникових карт ярих та озимих культур врожаю 2023 року. Опубліковані карти посівів містять дані про розташування та площу полів з ключовими сільськогосподарськими культурами, такими як: озима пшениця, ячмінь, ярі зернові, кукурудза, соняшник, соя, горох, цукрові буряки, виноград та інші. Карти також відображають ліс, болотні угіддя, водні або штучні об’єкти, відкритий ґрунт та необроблювані землі.
23 Листопада, 2023 р., 15:35
З 1 грудня 2023 року розпочинається заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об'єктах Вінницької області. Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства НААН України, заборона триватиме до 30 червня 2024 року включно.
20 Листопада, 2023 р., 14:35
Фінансування буде надано на термомодернізацію громадських будівель, зокрема  - лікарень, шкіл, дитсадків, спортивних закладів, будинків культури, будівель органів місцевого самоврядування тощо. Взяти участь у відборі можуть малі та середні міста,  територіальні громади по всій території України, за винятком тих, які розташовані в районі проведення воєнних дій або перебувають у  тимчасовій окупації.
20 Листопада, 2023 р., 08:25
Кошти з резервного фонду надійдуть до Міністерства реінтеграції та будуть адресно спрямовані людям:
17 Листопада, 2023 р., 10:25
Управління поліції охорони у Вінницькій області (далі УПO) відповідно до Положення, затвердженого наказом Національної поліції від 06.11.2015 р. №44, за укладеними  договорами  надає послуги з охорони об’єктів різних форм власності та здійснює сплату податків i обов’язкових платежів до державного бюджету  згідно з діючим законодавством України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних