Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

Контакти: 

Юридична адреса: вул. Героїв України, 61 смт. Крижопіль, Вінницької області, Україна, 24600

Контактний телефон: 0683895369

Електронна адреса: ekonommostovyk@ukr.net

Графік роботи:
понеділок-четвер - 8.00 - 17.00
п 'ятниця - 8.00 - 15.45
перерва - 12.00 -12.45

Структура: 

Посада

П.І.Б.

Начальник   відділу

 

Головний спеціаліст

Безусяк Марина Петрівна

Провідний спеціаліст

 

Провідний спеціаліст

Гонтар Майя Володимирівна

Тирса Дмитро Васильович

17 Квітня, 2024 р., 13:40
Напередодні Великодніх свят ми приходимо до могил наших рідних, аби навести там лад та  помолитися. Віддати шану померлим  - обов’язок кожного, хто цінує свій рід, свою історію, проте, прибираючи місця поховання, багато хто прикрашає їх штучними квітами, роблячи тим самим  досить серйозну помилку...
16 Квітня, 2024 р., 15:00
23 квітня 2024 року об 11 годині в приміщенні Вінницької районної військової адміністрації відбудеться семінар «Актуальне для сільгоспвиробників: обіг земель сільськогосподарського призначення, зміни законодавства під час війни»
16 Квітня, 2024 р., 08:20
Оголошено конкурс для ветеранів та членів їхніх сімей на отримання гранту у розмірі до 400 тисяч гривень на відкриття малого бізнесу. Він проводиться в межах проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей».
12 Квітня, 2024 р., 15:00
Громадська організація “Вдоскональ себе” займається реалізацією проєкту “Доступна бізнес- освіта” для підприємців малого та середнього бізнесу. В рамках своєї діяльності громадська організація “Вдоскональ себе” здійснює підтримку малого та середнього  бізнесу.
09 Квітня, 2024 р., 13:30
Аграрії зможуть отримати назад 25% від вартості цієї техніки, купуючи техніку від виробників з відповідного Переліку (посилання в кінці).
04 Квітня, 2024 р., 08:40
Окрім представлення на URC, сформована база інвестиційних проєктів надалі буде використовуватися для визначення пріоритетів для фінансування, зокрема, з боку міжнародних фінансових організацій.
03 Квітня, 2024 р., 09:50
Метою JDS є підтримка розвитку людських ресурсів у країнах, які отримують японську грантову допомогу шляхом навчання здібних молодих державних службовців. Починаючи з 2000 року, на навчання до Японії було направлено понад 6 000 студентів (стипендіатів) з 22 країн світу. Орієнтовний напрям навчання: удосконалення адміністративних функцій (покращення спроможності державного управління; розбудова потенціалу для економічного планування / політики).
29 Березня, 2024 р., 11:15
Повідомляємо, що відповідно до наказу Управління Державного агентства з розвитку  меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Вінницькій області від 25 березня 2024 р. № 55 «Про перенесення строків заборони на добування (вилов) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту та перелік меж нерестовищ у Вінницькій області у 2024 році», з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, перенесено терміни весняно-літньої заборони на вилов водних біоресурсів, включаючи першу та останню дати:
28 Березня, 2024 р., 12:00
26 березня 2024 року комісією з  обстеження   суб’єктів господарювання щодо правомірності здійснення підприємницької діяльності, повноти сплати податків і зборів до місцевого бюджету, моніторингу легалізації найманої праці   на території громади  було проведено захід з метою  опитування на предмет документального підтвердження правомірності здійснення торговельної діяльності суб’єктів господарювання на території громади.  Об’єктом для повторного обстеження рішенням комісії було обрано територію СП «Колгоспний ринок». У результаті  було проведено опитування 65 осіб, 12 з яких виявились незареєстрованими суб'єктами підприємницької діяльності та здійснювали торгівлю без належних документів. Серед них було проведено роз'яснювальну роботу щодо обов'язковості дотримання норм чинного законодавства в частині здійснення торговельної діяльності для фізичних осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних