Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

19 Червня, 2024 р., 08:55
З метою узагальнення інформації про кількість випадків загибелі бджіл та встановлення причин, що призвели до цього, запроваджується моніторинг кількості випадків загибелі бджіл у 2024 році. Моніторинг міститиме інформацію про випадки отруєння бджіл внаслідок застосування засобів захисту рослин, а також інші можливі причини їх загибелі. Інформацію до моніторингу потрібно вносити посиланням
19 Червня, 2024 р., 08:45
Шановні працівники фермерських господарств!
18 Червня, 2024 р., 15:10
Програма AGROw UP – це безплатні консультації та вебінари для українського бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.   Мета програми – надати консультаційну підтримку малому та середньому бізнесу, що хоче почати чи вдосконалити доробку або переробку своєї продукції та внаслідок цього збільшити додану вартість своєї продукції та конкурентоспроможність на ринку.
18 Червня, 2024 р., 14:30
Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування повідомляють про проведення 20 червня 2024 року в режимі онлайн семінару на тему: «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС». Початок заходу об 11.00 год.
14 Червня, 2024 р., 13:50
Амброзія полинолиста (Ambrosia artemisiifolia L.) - бур’ян, що завдає великої шкоди не лише сільському господарству, а й здоров’ю людини, адже це один із найнебезпечніших в Україні бур’янів-алергенів. У період цвітіння амброзії (з середини серпня до жовтня) у багатьох спостерігається алергійне захворювання, яке практично не піддається лікуванню – амброзійний  поліноз. Саме тому амброзію полинолисту віднесено до карантинних бур’янів і боротьба з нею має здійснюватися систематично по всій території України.
06 Червня, 2024 р., 10:45
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо надання грантової  підтримки малим агровиробникам. Відповідне розпорядження № 495-р  «Питання спрямування коштів, залучених від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку, Міністерству аграрної політики та продовольства» було прийнято на черговому засіданні. Документ підготовлено Мінагрополітики.
28 Травня, 2024 р., 10:15
28 травня 2024 року,  з 10-ої  години, в Державному аграрному реєстрі продовжиться приймання заявок від аграріїв на отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар). Заявку можуть подати агровиробники, які провадять свою діяльність на територіях, на яких завершено ведення бойових дій,  та територіях, тимчасову окупацію яких завершено. Тобто -  окремі райони Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, відповідно до наказу  Мінреінтеграції від 22 грудня 2022 р. № 309.
23 Травня, 2024 р., 13:20
Підтримуємо Захисників та Захисниць і створюємо більше можливостей для їх розвитку. Мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора» ініціювали освітньо-грантову програму для українських військових і другого з подружжя, щоб допомогти у створенні та масштабуванні власної справи.
22 Травня, 2024 р., 17:10
Повідомляємо, що Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією та компанією «Агріаналітика» за підтримки Міністерства аграрної політики i продовольства України планує 04 червня 2024 року провести у Крижопільській селищній територіальній громаді інформаційно-навчальний захід у рамках інформаційної підтримки початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві. Початок заходу об 11.00 годині в залі засідань (ІІ поверх)  Крижопільської селищної ради за адресою: смт Крижопіль, вул. Героїв України, 61.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних