Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

18 Серпня, 2022 р., 16:47
На виконання доручення Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради прийнято рішення від 10 червня 2022 року № 134, про закріплення території на кладовищі по вулиці Корольова в смт Крижопіль уздовж центральної алеї, площею 120 м2, для поховання військовослужбовців Збройних сил України, що загинули у війні з російською федерацією.
18 Серпня, 2022 р., 09:21
Відповідно до рішення виконавчого комітету Крижопільської селищної ради № 163 від 22 липня 2022 року «Про прийняття участі в співфінансуванні послуг з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення» розпорядником коштів управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради перераховано співфінансування у розмірі – 300,0 тис.грн. з місцевого бюджету згідно укладено договору із власником доріг ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».
03 Серпня, 2022 р., 13:08
Крижопільська селищна рада повідомляє про виявлення та взяття на облік  безхазяйного нерухомого майна:
29 Липня, 2022 р., 09:43
За рахунок коштів КП «Крижопільблагоустій» було придбано ще раз препарат «Акватабс», для повторної дезінфекції громадських криниць у громаді.
28 Липня, 2022 р., 15:44
На виконання доручення Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА виконавчим комітет Крижопільської селищної ради прийнято рішення № 163 від 22 липня 2022 року «Про прийняття участі в співфінансуванні послуг з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення».
23 Червня, 2022 р., 14:18
На виконання доручення  Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА проведено роботи з вивозу щебеневої суміші на комунальні дороги в населених пунктах нашої громади.
21 Червня, 2022 р., 09:19
Працівниками КП «Крижопільблагоустрій» проведено роботи по підгортанню побутових відходів на паспортизованих сміттєзвалищах в селах Красносілка, Куниче, Павлівка.
17 Червня, 2022 р., 10:49
З метою організації дорожнього руху по комунальних дорогах селища Крижопіль, на виконання доручення Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА, управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради укладено договір підряду з комунальним підприємством «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» та відповідно замовлено та виконано роботи по організації дорожнього руху із застосуванням технічних засобів регулювання дорожнього руху (ТЗРДР) – нанесення дорожньої розмітки в смт Крижопіль.
17 Червня, 2022 р., 09:48
По криницях вода в яких після проведених аналізів була не придатна для споживання населенням проведено дезінфекцію, а також і по інших криницях, після консультацій з фахівцями ВСП Крижопільський відділ ДУ «Вінницький ОЦ КПХ МОЗУ», проведені профілактичні заходи препаратом « Акватабс »
07 Червня, 2022 р., 15:28
Проведено дезінфекцію громадських криниць в селищі Крижопіль, вода в яких після проведених аналізів була не придатна для споживання населенням. Відповідні заходи також будуть проведені в селах Заболотне, Тернівка, Шарапанівка, Голубече.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних