Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

08 Квітня, 2022 р., 15:54
Замовником робіт, управлінням ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради проведено роботи по вивезенню та плануванню доріг комунальної власності після зимового утримання, використовуючи залишок щебеневого матеріалу, що був закуплений у 2021 році.
24 Березня, 2022 р., 14:02
За ініціативи заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк, в рамках реалізації заходів з організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади, що обов’язкові до виконання протягом березня – квітня поточного року, затверджені рішенням виконавчого комітету Крижопільської селищної ради від18 березня 2022 року № 55 23 березня 20202 року проведено масовий захід із прибирання вулиць, тротуарів та прилеглих територій установ, підприємств та приватних домоволодінь селища Крижопіль.
21 Березня, 2022 р., 14:27
З метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів громади у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради від 18 березня 2022 року  прийнято рішення № 55 «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади».
18 Березня, 2022 р., 14:18
ідповідно до рішення виконкому Крижопільської селищної ради від 18.03.2022 року № 65 «Про надання дозволу КП «Крижопільблагоустрій» на санітарну очистку дерев», працівниками комунального підприємства розпочато роботи по санітарній очистці дерев по вулиці Корольова в смт.Крижопіль.
07 Лютого, 2022 р., 14:01
Підрядником робіт ПП «ДІБРОВА Т.А.» виконано будівельно-монтажні роботи з встановленням оглядових поліпропіленових колодязів на ділянках мережі самопливного колектору.
02 Лютого, 2022 р., 09:36
Вчора, 1 лютого замовником Управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради спільно з підрядником робіт ПП «ДІБРОВА Т.А.», службою технічного нагляду за будівництвом та представником експлуатаційної організації КП «Крижопільводоканал» проведено огляд та перевірку виконаних робіт на об’єкті: «Реконструкція каналізаційної насосної станції з напірним та самоплинним каналізаційним колектором по вул. Олександра Савченка (Радянській) в смт Крижопіль».
25 Січня, 2022 р., 16:05
Зелені насадження є невід’ємною складовою екосистеми нашого селища та громади в цілому, тому відіграють важливу роль у підтримані нормального екологічного балансу, виконуючи захисні та санітарні функції. Саме тому необхідність збереження та примноження зелених насаджень очевидна. Проте з часом «зелені легені нашого містечка чи села», досягаючи вікової межі, піддаються фаутності (грибкова захворюваність стовбурної та гіллячної частини), всихають та створюють аварійно-небезпечні умови для оточуючих.
24 Січня, 2022 р., 10:37
Відповідно до численних звернень батьків, діти яких щоденно доїжджають до опорних навчальних закладів шкільними автобусами, та на виконання доручення Крижопільського селищного голови Володимира Василишена, ще на при кінці минулого року з місцевого бюджету виділено 50,0 тис.грн для придбання автобусних зупинок.
18 Січня, 2022 р., 14:32
З початком нового року не зупинилися роботи з реконструкції каналізаційної насосної станції з напірним та самоплинним каналізаційним колектором. Управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної щоденно інспектується хід виконання робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних